За Блейк Лайрън, Райън Рейнолдс и Бромансал на Джейк Гиленхал са отишли ​​твърде далеч

Райън Рейнолдс, който обикновено си запазва най-високата си похвала за съпругата си Блейк Лайви, през последните няколко дни не е успял да скрие отвращението си живот costar Джейк Gyllenhaal на пресконференцията на филма. Но Рейнолдс очевидно отиде твърде далеч в четвъртък, когато каза, че Джиленхал е по-добър готвач от Лъви в националната телевизия.

"Блейк, жена ми, е много готино да готви, а Джейк може би е малко по-добре." Да, той ще бъде изхвърлен. Добро утро Америка.

Животът не беше доволен от това, Рейнолдс казал на Е! по късно. - Доста смешно, всъщност живея в истинска кучешка къща - подиграва се той. - Бакстър обикновено остава там, но сега се е преместил. Той е преустроен до основното легло.

След това той се отдръпна: "Не бях напълно в къщата на кучетата, защото станаха конкурентни на готвенето. И двамата са невероятно готини готвачи".

изображение

Кой е истинското трето колело на този Златен глобус след партито: Блейк или Джейк?
Гети изображения

Lively спечели сърцето на Рейнолдс (а също и на Леонардо Ди Каприо, обратно през деня) с готвенето, така че това е разбираемо място за гордост за нея. Талантът й всъщност беше първото нещо, което Рейнолдс изпусна, сякаш се върна, когато беше само костюмът й. Зелен Фенер през 2011 г. "О, тя е доста хлебарка", каза той на червения килим. "Няма нищо, което да не може да готви, това е проблемът ... не трябва ли актьорите да бъдат причиняващи огромни количества лоша преса и неприятности? Но това момиче е в кухнята по цял ден, печейки екипажа си на филма ни - всичко, което можете да си представите Искам да кажа, че тя е суфлес идват Какво е странно, тя ще живее на 30 минути, но когато тя донесе неща, че е все още топло.Мисля, че има една печка Лесно Bake в колата си ... "

Но в наши дни Рейнолдс не е единственият човек, който се разхожда над неговата и връзката на Гиленхал - също и Гиленхал. Тъй като той го постави на Тази вечер шоу Вчера той и Рейнолдс загубиха много от парите за тяхната бронза и имаше проблеми в него: