Селена Гомез и Джъстин Бийбър отново са приятели

През ноември 2015 г. Джъстин Бийбър каза на Холивуд, че никога няма да спре да се грижи за неговата изключителна Селена Гомез. - Никога няма да спра да я обичам. Никога няма да спра да я проверявам - каза той. Година по-късно те биха имали много публична борба срещу Instagram, която доведе до временно изтриване на платформата на Bieber.

Оттогава публичните моменти на Йелена са рядкост (двамата в църквата в един и същи ден, като Гомез комплиментира Бийбър за предаването си "One Love Manchester" по време на радио интервю през юни), но ледът се размрази. Гомес, който е запознат с "The Weeknd" сега, и Bieber, който може би е запознат с Paola Paulin, очевидно висят отново, съобщава TMZ. Те са просто приятели, висящи с взаимни приятели, и няма нищо романтично за това.

Папараци фотографира Гомес да влезе в къщата на Студио Сити в неделя вечер 10 минути след като Бийбър пристигна там в колата си (TMZ има снимките). Те бяха с други хора, подробностите за изхода, а според The ​​Weeknd съобщиха. Той знае, че са приятели; той би бил там, ако не беше на турне.

Многобройни източници съобщиха на TMZ, че Bieber и Gomez също висеше миналата седмица и първо се свърза отново по времето, когато Гомес обяви, че е получила бъбречна трансплантация.

Феновете на "Желена", разбира се, вече са изнемощели:

изображение
Instagram