Лили Райнхарт на "Ривърдейл" нарече Кол Сприус "Любов" в 2-рата Инстаграма от Него

Лили Райнхарт и Riverdale прекараха този уикенд в "Комик Кон", подиграваха шоуто и в случая на Рейнхарт демонстрираха колко добри неща вървят както на екрана, така и извън него с приятеля си Коул Спроуз. Рейнхарт сподели втората снимка на него на постоянната си храна "Инстаграм", откакто двамата станаха публични с връзката си. Този път тя използва думата "l", за да го опише, пише "Loves" в изстрелването й с Sprouse и Casey Cott (която играе героя на най-добрия приятел на Бети Купър Кевин Келър в шоуто).

Обича.

Пост споделена от Лили Райнхарт (@lilireinhart) на

Sprouse все още не харесва изстрела, но винаги е бил по-личен от двамата за връзката им в социалните медии.

Sprouse и Reinhart говореха открито за съдбата на героите си Betty и Jughead на романтичните отношения на третия сезон на шоуто по време на Comic Con интервю с Entertainment Tonight. Спроуза каза, че лично би искал да види повече "последователност и щастие" за тях.

"Всъщност изглежда, че ще бъде доста добър за Bughead този сезон досега", каза Спроуза. "Това е доста постоянно, доста хубаво".

"Ние сме два епизода в [за стрелба], така че не знаем как ще се намерят нещата - рече Рейнхарт. - Но точно от прилепа, Бети и Дъххед отново са разследващи убийци, че са в първи сезон, така че е като да се върнат техните стари аз отново, което е забавно да се види, решаване на мистерии. "

- Още не са се разпадали - добави Срууз.