Лили Райнхарт на Riverdale обяснява защо тя не е в ред "Говорейки за запознанства" Cole Sprouse

Много преди Riverdale на сцената и на екрана, Лили Рейнхарт и Коул Спроуза излязоха заедно в галерията за срещи през май или дори бяха забелязани на първата им ваканция заедно, само двамата през януари, Рейнхарт разбра, че всяка романтика, която е имала ще бъде лично. "Ужасяващо е как инвестираха някои хора в моя любовен живот", пише Рейнхарт на нейния Tumblr миналия октомври. - Акцент върху "моя". Ако е любовен живот на непознат, който ви причинява гняв, чувство на неудовлетвореност или безпокойство ... моля преоценете вашите приоритети. "

Това не се е променило, дори след като тя и Sprouse потвърдиха запознаването си с папараци и по-късно станаха официални служители на Instagram. "Не говоря добре за моята връзка", каза Рейнхарт твърдо пред HarpersBazaar.com в ново интервю. "Няма да ви разкажа любовната ми история.

Рейнхарт обясни на изхода, че не е след славата. - Не мисля да съм известен. Аз просто съм изпълнител. "Семейството й е една и съща тематика.

Актрисата откровено разказва за неприятностите, които се отнасят до "спекулациите", свързани с знаменитост, откакто тя и актьорът станаха големи звезди заради шоуто. "Бременна ли съм? Срещам ли някого? Аз съм гей? Наслаждавам ли се? Аз съм хомофобски? ", Каза тя на изхода, цитирайки примери. "Хората винаги ще имат какво да кажат. Приех това. Това не означава, че не е разочароващо, когато хората казват тези неща. Това не е като просто се отклонява от гърба ми. Избирам битките ми сега. Ако това е нещо, за което съм страстен, ще говоря за това. Ще кажа, че не одобрявам нашия президент, ще кажа, че не одобрявам линията на бельо, която има само слаби модели.

Рейнхарт говори за представата за тялото и за борбата с тревожност и депресия - тя се отваря повече в Базар на Харпър. Прочетете пълното интервю тук.