Коул Срууз и Лили Райнхарт потвърждават, че се зареждат с няколко целувки в Париж

Riverdaleопределено на екрана, предполагаемата извънземна двойка Лили Рейнхарт и Коул Спроуз, изживяват най-смелите фенове на Бъджуд - и очевидно потвърдили статута си на запознанства в реално време - тази седмица в Париж. Двамата бяха в града за Rivercon, френска конвенция за шоуто, и бяха фотографирани от папараци целувайки се на няколко места в града. Ресторанти! Улична страна! Навсякъде, където усещането удари! Те също държаха ръце.

Те също бяха облечени, за да направят изявление, независимо от това как се чувствате за гледането на пророчицата на Спроуз. Фенове ги хванаха заедно в улицата вчера:

И Ванеса Морган, известен още като Тони Топаз, споделя вида на бумеранг от Sprouse:

Reinhart и Sprouse, разбира се, не са публикували нищо по отношение на социалните медии днес, въпреки че Reinhart споделя прекрасна гледка към Айфеловата кула.

изображение

Instagram

Целувката и ясната ръка са на крачка от разходката на двете хавайски ваканционни плажове в началото на януари, когато те можеха да минат за приятели от приятели ... но едва ли. До този момент Reinhart и Sprouse никога не са потвърдили личните си отношения. Съобщенията, които те запознават с екран, минаваха около юли 2017 г., но вече бяха започнали слухове през пролетта.

Sprouse казал на ELLE.com през април 2017, че "Аз съм едно от онези момчета, които никога няма да говорят за личния ми живот с публичната сфера. Искам да кажа, че хората могат да говорят за Джуджис, колкото искат, но когато става дума за лични отношения, прекарах голяма част от живота си, разделяйки работата и играта, за да продължа да го правя. "

Рейнхарт пише на своя Тъмблър, че октомврийският любовен живот не е за обществено потребление. - Ужасяващо е как са инвестирали някои хора в моя любовен живот - започна тя. - Акцент върху "моя". Ако е любовен живот на непознат, който ви причинява гняв, чувство на неудовлетвореност или безпокойство ... моля преоценете вашите приоритети. "