Hot Guy / Cold Drink: Скоч и секретни тайни с "Outlander" звезда Сам Хюан

Сега обикновено, когато дадена дата е с 30 минути късно, се заразя. Но когато чужденец звездата Сам Хюан най-сетне се появи, за да се срещне с мен за кръг от Woodfords в The Wayfarer, a Луди хора-по-точно от дупката за поливане в Midtown, той беше толкова извинен - ​​да не говорим за допълването на моята нова рокля! - че беше трудно да не го пусна от куката. (Всеки, който някога е бил ядосан на синята си шотландка, пиеше шотче на кожена любовна седалка, докато носеше кожено яке, почива моя калъф.) Освен това има нещо романтично да се измъкнеш за обяд коктейли с мъж, чието вкусно, но сексуалната сцена променя начина, по който женската чувственост е оформена в телевизията. (За тези, които все още не са виждали "Сватбата", ето едно кратко обобщение: След почти цял сезон на нарастващо сексуално напрежение, сестра Клер [Caitriona Balfe] и мъжът, за когото е принудена да се ожени, [Heughan] любов в пещерата, осветена от свещник.) С една дума всичко е всичко. Така, естествено, два дни преди втората половина на първия сезон се появи премиерата на Starz, ние на скара на 34-годишният актьор, чийто тон може или не може да е треньор на Twitter, за всичко, от неговите течащи ключалки до тези досадни запознанства слухове до този момент той арестува гражданин в DVD магазин в Обединеното кралство. Чакаме какво?

изображение

Кейти Фридман

Contents

И така, какво ставаше през главата ти, докато си заснела тази пищна, девствена, изключително очаквана сексуална сцена?

Много сме наясно, че имаше известно очакване за тази сцена, разбира се. Caitriona [Balfe] и аз не бяхме направили много от тези сцени преди. Бях направил малко на сцената и в други продукции, но беше много важно да направим собственото си откритие заедно. Двама души откриват един друг; не ставаше дума за игра на девица или за игра на някой, който не знае какво прави. [Моят герой] Джейми също е инвестиран в нея и вече е паднал за нея, или поне е в пропастта на падането. За него наистина се чувства всеки момент и е много чувствен. Искахме да е много чувствен. Не искахме да е безплатна или мека порно. Мисля, че ако го гледате, ние наистина не показваме ужасно много повече от което и да е друго шоу - всъщност ние вероятно показваме по-малко.

Да, дори не можеш да извлечеш особено скандална екранна шапка от сцената!

Точно така. Много си бях наясно с това, което исках да покажа и да не показвам. И в съзнанието ми беше много за използването на въображение. Очевидно не можете да покажете твърде много, но това е шоу "Стар", така че имаше хора, които искаха да направят това и да отидат толкова далеч. Мислех, че това е наистина лоша идея. Мисля, че е изключително важно да не се третира като просто плът.

Вие, момчета, имате доста горещи фенове. Какво е най-лудото нещо, което някога ви е казал фен?

Една, която ме накара да се кикохна, но също така седнах, беше жената, която каза нещо като: "Оуф. Това просто направи нещо за моите яйчници ... ако все още имам такива. И аз бях като "Woah! Тогава успяхме. Добре.'

Но това просто говори за широк спектър от жени, които наистина вземат нещо от вашето шоу.

Има ядро ​​на читателите на книгите, които започнаха да четат сериите преди 20 години. Но също така, 50 процента от аудиторията ни в САЩ са мъже. И това е интересно. И шоуто не беше направено специално за жените, нали знаеш. Просто се случва да има женски лидер. Мисля, че там има нещо [започва да се смее] за всеки човек. Има много повече графични сцени, но не само интимни сцени. Има насилие. Има мъжко изнасилване. Има мъчения.

изображение

Кейти Фридман

Просто нещо за всеки!

[Смее] Но сериозно, имаме работа с доста доста трудни предмети и мисля, че публиката не очаква това. И това е радостта от шоуто: Никога не е точно това, което мислите, че е.

Така че, докато аз ви Googled, открих, че сте извършили арестуване на гражданин в продукцията на "Батман" в Лондон на живо? Това истина ли е?

Знам. Това е толкова лудо, но да. Вярно е.

Как си гражданин да арестуваш някого?

Нямам идея. Току-що седнах на момчето. [Смее] Бях буквално в HMV, гледайки DVD-та в диска като: "О! Какво мога да намеря? Има ли някой от моите филми тук? и тогава този човек просто се затича към вратата. Охраната се опита да го спре и навсякъде летяха DVD-та.

Така че той всъщност е Уорън от Empire Records ...

Да! Просто така. Аз бях като, "Къде крие тези неща?" Те някак го хванали в капан и той се взираше, оглеждаше се и ужасено и по някаква причина не знаех какво го притежаваше, а той просто ме обвини като "Aaahhhhhhhh!" Инстинктите ми изведоха ритници и аз го хвърлих на пода, а след това паднах на пода върху него. Аз го държах надолу и защитниците се появиха и аз бях като "Вземете го. Вземи го.' И те всички бяха: "Няма начин. Ти го държиш. Аз бях като, "КАКВО?"

Така че, всъщност си герой.

Като Батман, да. Не, беше наистина странно. Мисля, че я публикувах във Facebook и някой журналист имаше достъп до моя Facebook? Не знам. Вие сте подъл.

изображение

Кейти Фридман

Най-сладкото. Трябваше ли да се научите да сте по-внимателни по отношение на това, което поставяте на социалните медии, когато сте известни? Колко се е променило от момента, в който сте публикували своето първото ви tweet? "Въпросът на Heughan в началото на публикацията ми от кесията ми, който, да, беше вид на подъл."]

Еха.

И сега имате 130K последователи!

Чудя се колко имах тогава ... Вероятно беше около 100. Така че след четири години нещата се промениха много, да. Но също така не. Работя в родната си страна и виждам хора, с които съм ходил в драматургията, но да, що се отнася до социалните медии, определено съм станал малко по-наясно как хората могат да намерят неща. И феновете наистина откриват неща.

Да, това е неприятно как напишете името на актьора, а подканванията на Google ще са като "Sam Hughan shirtless" или "Sam Heughan dating" ...

О! На кого се среща?

Твърдението му чужденец Costar?

Наистина ли? Хммм. Хм. Интересно. Добре. [Отпива]

Готино. Дръжте феновете си в напрежение. Странно, обаче, току-що разговарях с Каитриона и тя каза, че вие ​​двамата определено не се срещате ...

Тя каза това??

Не наистина. Просто се забърках с теб.

[Смее] Вижте! Подъл.

Забелязвам, че имате дълга коса, която е нещо, което много жени обичат.

Да! Изглежда, че сега всичко е ярост. Човекът кифли в този бар са невероятни. Но косата изглежда е голяма част от [използва гласа на Батман] Джейми.

изображение

Кейти Фридман

изображение

Кати Фридман / Джен Баумгарднер