Chill, The Queen всъщност не засенчи Меган Маркел в писмото за съгласие за брак

Дали царицата обича Меган Маркъл? Проверете да или не. След като кралицата й даде официално писмено съгласие за брака на принц Хари и Меган Маркле, вчера се появиха езици, за да се разбере дали монархът се е подхлъзнал в нежната сянка на костюми звезда.

Всъщност не е като кралицата да направи нещо такова, но някои кралски фенове прочетоха писмото и се отказаха от безличния начин, по който описва американската актриса. "Декларирам съгласието си за договор за брачни отношения между моя най-скъп възлюбен принц Хенри Чарлс Алберт Дейвид от Уелс и Рейчъл Меган Маркел, чието съгласие аз съм причина да съм под знака на Великия печат и да бъда вписан в Книгите на Закона Съвет ", пише тя.

Сравнете това с описанието на Кейт Мидълтън в инструмента за съгласие за нея и брака на принц Уилям, където кралицата описва Мидълтън като "нашата доверена и обичана Катрин Елизабет Мидълтън". Дали липсата на прилагателни означава, че кралицата харесва Марле по-малко?

изображение

Инструментът на съгласието за Кейт Мидълтън и принц Уилям
Гети изображения

Не, защото инструментът за съгласие не е същият като писмото, което кралицата издаде вчера. Здравейте! потвърждава, че кралицата й е дала официално съгласие за брака на Уилям и Мидълтън с британския съвет - това, което тя направи вчера за Маркъл и Хари - описва Кейт Мидълтън по същия безличен начин:

Декларирам съгласието си за договор за брачни отношения между моя най-скъп възлюбен принц Уилям Артър Филип Луис от Уелс и Катрин Елизабет Мидълтън.

По принцип това е формална документация, а не, да речем, лична карта на Hallmark, подписана от кралицата. Благодарение на Закона за кралските бракове от 1772 г. и ощипването му през 2013 г., британският монарх трябва да даде официално съгласие за първите шест души, които са на линия за трона; Хари понастоящем е на пето място.

Освен това инструментът за съгласие на Марк и Хари все още не е освободен; който се доближава до сватбата им на 19 май. Маркъл вероятно ще има някои фантастични, обожаващи прилагателни, написани преди името й.

Инструментът за съгласие на Мидълтън и Уилям беше разкрит на 21 април 2011 г .; приблизително една седмица преди сватбата им на 29 април. Беше написана с калиграфия, запечатана, запечатана с великия печат на царството и подписана от кралица Елизабет II - толкова любезна.

Също така, отвъд онова, което каже някое парче хартия, Маркъл прекарва времето си с кралицата и има връзка с нея. Лайни Гъфип съобщава, че Маркъл и принц Хари прекарват британския ден на майката миналата неделя, като обядват с нея в замъка Уиндзор. Един ден по-късно Маркъл прави дебюта си за събитието с Деня на кралицата за Британската общност - доказателство, че кралицата е прегърнала Маркъл достатъчно, за да я включи в кралски семейни събития като църковна служба "Коледа" и "Ден на Британската общност", преди да се ожени за Хари. Така че, всеки може да се отпусне. Те са най-добрите или добре възлюбени приятели.