Джейк Gyllenhaal Накрая Отговори Въпрос за Тейлър Суифт

Джейк Гиленхал направи много ясно в предишни интервюта, че не иска да говори за това време, когато той и Тейлър Суифт любяха да избират ябълки в овощна градина по време на краткотрайната им романтика.

Когато актьорът беше попитан преди това Пазителят дали мисли, че Суифт "играе с огън", той неприятно отговори: - Мисля, че когато сте в една връзка, непрекъснато сте внимателно проверявани, вашите приятели са внимателно проучени, но ...

Когато пазач репортерът продължи с въпросите си, за което се твърди, че Гиленхал е гледал с него, преди да отговори най-накрая: "Не бих искал да говоря за личния си живот".

Но актьорът най-сетне отговори на въпрос за певицата, след като играеше игриво от Джеф Бауман - оцелял от бомбардировките в бостънския маратон, който Гиленхал играе в предстоящата драма Stronger.

- Ако загубиш краката си в реалния живот, мислиш ли, че Тейлър Суифт ще напише песен за това? Бауман разсъждаваше по време на интервюто си за популяризиране на филма.

- За мен или за това? 36-годишният NОктоподното животно Звездата отговори.

Когато Бауман изясни: "За теб - като песен за страната", Джиленхал се пошегува: - Тя вече се е появила в поп.

И това беше така.

Swift и Gyllenhaal датират от няколко месеца назад през 2010 г., според което Суифт писа Всичко е наред за техните злополучни отношения през 2012 г.

Тейлър Суифт ELLE UK

Гети изображения

Новата биография на Джиленхал Stronger вижда звездата, която играе Бауман след дългото му възстановяване, след като загуби и двата си крака, когато две бомби избухнаха по време на Бостънския маратон на 15 април 2013 г.