Beyonce и Jay-Z изненада издават съвместен албум "Everything Is Love"

Бионсе, кралица на изненадната капка (и всичко останало), прави история, когато тя, без да има намек или предупреждение, освобождава културната сила, която е лимонада. (Това е каскадьорка, която също е извадила с албума си за 2013 г.)

Сега отново го направи Всичко е любов, съвместен албум със съпруга си Jay-Z. Албумът се състои от девет песни, стрийминг изключително на Tidal, и оттогава бележи първия албум на Beyoncé лимонада през 2016 г. и първият от Jay-Z оттогава 04:44 през 2017 г.

Само това не е албум на Beyoncé и Jay-Z като двама различни художници - това е от The Carters. Това е двойка, която е работила чрез своите предизвикателства и се очертава като обединена сила.

изображение

Още от "Апес ** т"
YouTubeБионсе

Когато Beyonce и Jay-Z обявиха втора обиколка "On the Run" (която те в момента са в средата на току-що излъчваната в Лондон), много студенти, учени и теоретици от Beyoncé предполагат, че съвместен албум може да бъде в творбите. И в интервю през ноември миналата година с Ню Йорк Таймс"изпълнителният редактор Дийн Бакет, Джей-З заяви пред вестник, че той и Бейоне" използват изкуството ни почти като терапевтична сесия. И ние започнахме да правим музика заедно ... И тогава музиката, която прави по онова време, продължаваше напред. Така че нейният албум излезе в противовес на съвместния албум, по който работихме. "

И сега е тук. Beyoncé обяви албума в края на лондонското шоу в събота вечер.

Пълният албум се предава изключително на Tidal.

Една песен от албума "Apes ** t" е пусната заедно с видеоклипа си в YouTube. Видеоклипът е заснет в Лувъра през май.