Шайлен Уудли попада дълбоко в любовта

изображение

Майкъл Томпсън

Тя е едно от най-горещите звезди на нейното поколение ... и прекалено готино, за да бъде слава в капан. Шейлин Уудли започва да обича дълбоко, подбуждайки революция и да оцелее в дивата природа на Холивуд - и се отправя към вносителя на книгата Холи Милеа за всичко това, плюс нейния обиден начин на живот, в априлския брой на ELLE. Разгледайте следните извадки, за да разгледате пълното интервю, което можете да намерите само в ELLE, когато то се появи на цифрово и в избрани градове на 17 март и на национално ниво на 24 март.

До последно преброяване, тя е загубила девствеността си пет пъти на екрана. Триумвиратът е на тази възраст. Всеки има своя собствена привлекателност: Лорънс е плюш; Стюарт, развълнуван; Уудли, уязвими. За разлика от нейните връстници, извън екрана, Уудли поддържа нисък романтичен профил, който е в синхрон с начина, по който тя живее до края на живота си. Както бихте очаквали от прегръдка от сърце до сърце, "аз съм напълно любяща", казва тя. "Аз се влюбва в хората въз основа на това кои са те." Никога не искам да обичам така "- Уудли държи ръцете си разтегнати, сякаш да те обгърнат ..." Винаги искам да обичам така ". гърба й, натискайки гърдите й напред. "Сърцето е съсредоточено върху:" Това съм аз! И те обичам, ако ме обичаш за това кой е този човек. И ако не, все още ще те обичам, но не падам, в любов с теб! "" За щастие тя продължава с това, което може сериозно да бъде най-добрата лична реклама, която някога се е чувствала свободна да я открадне: "Когато сте истински влюбени, за мен това е ... вие сте моят фар! Ти си някой, който ме държи високо, ме държи в безопасност, ти си се върнал обратно ... Ти също ме обичаш цяла, дива и свободна. Остави ме да ме направиш и аз ще те оставя да те направим! И аз ще бъда домът, в който се връщаш. "В момента е влюбена?

изображение

Майкъл Томпсън

"Аз съм роден в семейство воини, наистина силни хора", казва Уудли, който заедно с по-малкия си брат Танер израснал в Сими Вали. (Сими "Това не означава, че това е лесно детство и ние не сме имали нашите глупости, защото всяко семейство прави зад затворени врати. въпреки че родителите ми са разведени, те се разбират. Имам семейство, което всеки ден се стреми да върши правилното. " Тя също помогна, че баба й е била винаги присъствала. "Един ден имах една от моите тинейджърски кризи, когато си мислиш, че всичко се разпада - твоят естроген и прогестерон са изнемощели." Тя каза: "Шай, най-важното в живота е любовта към себе си. грижи се за себе си, трябва да се грижиш за себе си и трябва да живееш от дълбокото си сърце. Уудли обви ръцете си около топла порцеланова чайник на масата; браздите й. - По някаква причина тя й казваше думите дълбоко сърце просто винаги остана с мен. И аз бях като, "Е, какво е дълбоко сърце? Какво всъщност означава това? Това, което дойдох да определя в живота ми, е, че моето дълбоко сърце е мое - това е моето състрадание, съпричастност и интуиция. Защото вашата интуиция никога не иска да бъде смислена за някого. Вие интуитивно знаете, че друго човешко същество на тази планета боли толкова лошо, колкото и да сте. Начинът, по който се изразяват, може да бъде груб или да се разглежда като душе или нещо друго. Но може би те са уплашени или нямат кой да ги подкрепя. "Тя вдига поглед и лицето й се проявява:" Грамите ми са най-блестящата 69-годишна, която някога съм срещала в живота си. Тя е толкова готова. Тя е толкова радлива!

За да прочетете останалата част от историята, вземете априлския брой на ELLE.

Add Comment

7 + 2 =