Мати Бован дарява старата треньорска чанта на мама си с грим с пухкава боя

Ломенната мания не се очакваше в лондонското шоу на Matty Bovan.

27-годишният дизайнер е известен със своята флуоресцентна оригиналност и е възлюбен от лидери от бранша като Марк Джейкъбс и Кейти Гранд. Неговите дрехи са очарователна купчина неонови модели и парченца парченца, а неговата стил на мантрата е нещо като "Мамка му Вие."

Мати Боован Есен 2018

Гети изображения

Ето защо беше смешно (както е в странно) и забавно (както в ������), за да видите торбичките на лого на треньора си в петък вечер подиум.

Моделите като Адвоа Абоа и Уини Харлоу подреждаха класическите торби за баба под ръцете си, докато други момичета ги носеха като флаш пакети (трябва ли да ги наречем "чанта за колани"?) И надвижните гривни.

Мат Бован треньор чанта

Гети изображения

Бован бе изрисувал цветя и шарки върху тях с боя за боядисване на старо училище, а след това украсил кожените каишки с перлени въжета. Това беше направено в съседство, но също така наистина скъпо.

Мати Боован Есен 2018

Гети изображения

Торбичките бяха съчетани с пънк-или-бойни костюми от туид в цветовете Cruella De Vil и масивни топки с костюми от прежди (интелигентна връзка с шоу спонсор Вълна Бандата). Легендарният молител Стивън Джоунс оглавява окончателния външен вид с масивни балончета, които изглежда са помрачени от всички.

Мати Боован Есен 2018

Гети изображения

Тези хелиеви шапки и размазани рокли бяха спрени за шоу, но треньорските парчета, заедно с някои убийци избелени маски дънки, може би са по-практични. И като се има предвид натоварването на известни фенове на Bovan (Риана! Рита Ора! Барби!), Това вероятно е просто въпрос на Instagram, който се захваща, преди да стане наистина голямо нещо.

Подобно на самия г-н Бован ...

Мати Боован Есен 2018

Гети изображения