И накрая, колекция за бельо за всички нюанси на "голи"

Напоследък е имало възраждане в предефинирането на това, което сянката "гола" означава. Кристиан Лубутин разшири нюансите си от оцветяващи кожата обувки. Танцьорите излязоха със собствените си колекции от трикотажни и балетни обувки, след като откриха само олекотени. Сега Найда превръща революцията в безспорно най-търсената й арена - сутиени и бикини. Днес марката за етично бельо пуска "Голо тяло за всички", колекция, включваща седем цвята, които гарантират, че са подходящи за всички жени.

изображение

Naja

Главният изпълнителен директор на Нада Каталина Гиралд за пръв път получи идеята, докато гледаше Олимпиадата през 2012 г. и видяла Габи Дъглас да носи "голи" цветни обувки, които не съвпадаха с кожата й. "Бях гимнастичка, така че винаги съм чувствителна към тези неща и за пръв път ми се стори, че опаковката не съществува в други цветове", казва тя. Щеше да е две години, преди Найда да оживее през 2014 г., но Хиралд се придържа към идеята за всеобхватна колекция от голи бельо.

Хиралд се срещна с Джина Родригес, която все още не беше хвърлена Джейн Дева Мария- за събитие и сподели нейното виждане. "Тя каза:" Какво ?! Това е страхотна идея! " и осем месеца по-късно, когато спечели Златния глобус, аз я повиках и казах: "Хей, помнете ли тази идея?" "Защо не го направим?" Мога ли да бъдете мой партньор? ", спомня си Гиралд. Родригес, разбира се, каза "да" и сега е включен в кампанията.

изображение

Naja

За да създаде седемте нюанса, Хиралд първо започна с грим, за да излезе с базови тонове. "До голяма степен си купих козметика - казва тя. Те го стесни до 23 цвята и всъщност направи 23 нюанса на сутиени и бикини. За да се уверите, че тя наистина може да отговаря на всички тонове на кожата, те пускат реклами на Craigslist и социалните медии, за да накарат жените да влязат и да ги изпробват, докато останат с най-универсални нюанси.

За Гиралд беше важно, че "Голо тяло за всички" не беше само за предоставяне на бельо за всички цветове на кожата, но и за представяне на истински жени вместо модели в кампанията. Има не само разнообразие от етнически произход, но и типове тяло. Гиралд казва, че основната цел е да се намерят жени на постижение. "Критериите ни бяха" жените, които пречупват матрицата ", казва тя," Идеята е да открием жената с хладна история и каквото и да е тялото й, ще се приспособим към това. В допълнение към Родригес има и софтуерен инженер от Силициевата долина за компания за електрически автомобили, балерина от балет "Сан Франциско", момиче от Бангладеш-мюсюлманин, което се е борило с подреден брак и ученик от Харвардския бизнес.

изображение

Naja

Цените също са достъпни, с сутиени на цена 52 долара и бельо от $ 18, $ 20 и $ 22. Всяка сутиен идва с чанта за бельо, изработена от жени в нужда от Колумбия чрез програмата Бельо за надежда.

Що се отнася до причината, поради която отнема толкова време компаниите за бельо да предлагат този набор от предложения за жените от всички цветове на кожата, Girald обяснява, че това се дължи на веригата за доставки. Това отнема време от 12 месеца, а минималната поръчка е 10 000 (което за седем оттенъци като "Найда" означава да поръчате 70 000 единици). Нада, обаче, има природосъобразна и ефективна адаптивна верига за доставки, която произвежда само няколкостотин единици за един месец.

изображение

Naja

Гиралд е развълнуван от "Голото за всички", за да започне в момент, когато толкова много други компании наваксват търсенето на повече нюанси. "Време е хората да имат обувки в различни цветове и дамски костюми, а бельото - казва тя, - наистина съм развълнувана.

Пазарувайте голото за всички колекция на naja.co