изображение

Учтивост A.P.C.

Снимка: С любезното съдействие на А.П.

A.P.C. е това, което всички хладни деца носят, така че е само монтаж, че одобрената от Kanye марка е разширила своя пазар, действителен деца. Етикетът на Jean Touitou се е събрал заедно с френската марка за деца Bonton за най-съвременната колекция от мини капсули. И ако имате нужда от доказателство, че тя е одобрена от деца, не търсете нищо повече от кампанията, която играе ролята на потомството на всички участващи дизайнери. Брюнетката е Лили, дъщеря на Жан и Джудит Тутит, а блондинката е Алис, дъщеря на дизайнерите на Бонтон Томас и Ирене Коен. PS: Те са BFF.

Свързани: Жан Туит говори Кани и "Проститутка мода"

изображение

Учтивост A.P.C.

Снимка: С любезното съдействие на А.П.

Не само дизайнерът е естетически по отношение на модните момчета, повечето от тях също са унисекс. О, и тези трябва - да имаш Ники? Те сега идват в миниатюра. Колекцията е налична и в двете А.П. и магазините на Бонтън, започвайки от днес, с обувките, определени да пристигнат първата седмица на февруари.

Не е тайна, че Туити са приятелски настроени към детето. Всъщност Жан е основател на парижката предучилищна А.П.Е. (която двете му дъщери и Алис Коен посещават, както и малкия мъжки модел в кампанията). - Двете ни деца споделят едно и също училище и дори същите класове - каза дизайнерът. "Веднъж помолихме Бонтън да направи една униформа за боядисване на училището, което те продадоха и в магазините си (това беше правилната мярка между игривата и правилните учебни ценности). Значи знаех, че един от тези дни ще имат деца заедно, така да се каже. "

изображение

Учтивост A.P.C.

Снимка: С любезното съдействие на А.П.

Знаем, че не сме първите, които ще се чудят, но ще го кажем на глас: Кога ще се включат Кани и Северозапад?