Откриването на личния ви стил на идентификация е свързано с индивидуалността. Поставянето на собствен персонализиран филтър на най-новите тенденции в пистата е истинска форма на изкуство - и подходът никога не е еднакъв за всички. За да Ви помогнем да откриете външния вид, ние се свързахме с Hyundai, за да разработим три отделни ID стила. За да разберете дали BOLD е съвпадение, прочетете го или преминете напред към MODERN и ACTIVE.

Удебеленият идентификатор

Дори когато не сте активно търсещи светлината на прожекторите, светлината на прожекторите изглежда ви намира. Независимо дали започва нова модна тенденция или е първото, което се удари в дансинга, терминът стенаджийка няма склонност да влезе в речника ви. Имате увереност да пощадите и, да бъдем честни, бихте предпочели да се наречете повече от скучно. Търсите смели ролеви модели? Не търсете повече от семейство Ноулс. Безстрашната амбиция на Beyonce и убеденото композиране и индивидуалност на Solange са вдъхновението, от което се нуждаете.

Мода вдъхновение

Как се превежда стилистичният стил на стила до AW17? Всичко е свързано с тенденциите в пистата за спиране на шоуто и да ги накараме да работят за вас. "Дръзката жена е истински човек", казва редакторът на модата на ELLE Мишел Дугуид. За снимките с партньора ни Hyundai, Мишел търси ярки цветове и силни силуети, като червеното играе ключова роля.

За предстоящия сезон смелият идентификационен номер може да разгледа няколко ключови тенденции от доклада за тенденциите в ELLE - включително Red Alert и Организацията на обединените нации.

Червеният цвят е изключителният цвят на сезона, но мисля, че е по-скоро рафиниран, отколкото прекалено сексуализиран. Това не е само заради освежаващата вълна от модели на възраст над 30 години, които са били хвърлени в шоута, от Макс Мара до Симон Роча. Също така видяхме, че цветът се появява в Prada, Roksanda, Preen и Fendi, където парчетата са по-малко Lolita, по-възрастни.

Сезонът AW17 също се превърна в място за набор от културни референции, празнувайки красотата на приобщаването и насърчавайки смелите социални и политически изказвания. Вземете мозайка Джон Галиано за Маржиела, която беше използвана за илюстриране на "спомените, които ни обединяват и да ни дадат надежда", или на Рамо Симонс за честването на "идването на различни хора". Това е времето за всички ние да станем революционери.

Избор на нов сезон

Отидете смели този сезон с микс от ярки цветове, живи отпечатъци и неочаквани текстури. Сливите аксесоари в сочните нюанси на ябълката се сливат добре с новата камуфлажна игра, завършена с бели бодливи ботуши, за да придаде облика.

Крайният аксесоар

Колата, която шофирате, трябва да каже на света толкова за вашия личен вкус, колкото ви прави гардероба. С уникалния си дизайн, Hyundai Kona удря марката. Със завладяващото усещане за дневните светлини, компактният SUV ще ви постави в центъра на действието - точно както ви харесва.

Колата, която шофирате, трябва да каже колкото се може повече за вашия личен стил, колкото всеки друг аспект на вашия начин на живот.

За Bold Style ID, Tangerine Comet е идеалният нюанс, който допълва вашата смела личност и ви помага да се откроите от тълпата. Снабден с висококачествен контур на калниците, това е кола за хора, които не се притесняват от вниманието. Дали хората се вглеждат? Оставете ги.

Удебелен ярък стил

Открийте Hyundai Kona за да съответства на стила ви тук ...