изображение

Lipslut

Вследствие на политиката на "Тръмп" за нулева толерантност срещу семействата мигранти, правителството на САЩ съобщи в петък, че близо 2 000 деца мигранти-които според съобщенията се държат в клетки в държавни заведения-бяха отделени от родителите си на границата между САЩ и Мексико между 19 април и 31 май тази година. Гражданите, знаменитостите и първите дами също са изразили всичко, осъждайки жестоката практика, а сега и индустрията за красота също се захапва.

Липсут е основан през 2017 г. като начин за борба с патриаршията чрез красота. Първите матови течни червени нюанси на марката включват "F * ck Trump" ("Pinky naked") и "F * ck Hollywood" (смел червен килим) в петите на движението Time's Up. От самото начало 50% от печалбите от сянката "Тръмп" от $ 20 F * ck отиват към избор на купувач на организация за граждански права, която администрацията на "Тръмп" е насочила, като Американския съюз за граждански свободи или Кампанията за правата на човека.

И след като повишил над 40 000 долара за жертвите на атаките в Шарлотсвил през август 2017 г., Липсут се завръща с друга особено благотворителна кампания.

От 19 юли досега Lipslut ще дари 100% от своите печалби от червеното матово червило F * ck Trump мат на благотворителни организации, които подкрепят семействата, които са били разделени на границата (включително Бежански и имигрантски център за образование и правни услуги, Център за застъпничество на имигрантите в Лас Америка, и Млад център за права на имигранти за деца).

Lipslut е основана от Кейти Стоунс в деня на откриването на Тръмп. "Бях буквално гледал тръгването на Тръмп и реших, че трябва да предприемам действия", съобщи "Стоунс" на Попсгар. "Създадох Lipslut, след като разбрах, че страстта ми към козметиката може да бъде използвана като средство за вдъхване на социален активизъм. Тя трябва да бъде средния пръст на сегашния социално-политически пейзаж".

Наистина среден пръст.

изображение

Lipslut

Lipslut F * ck Trump Matte Течен червило, $ 19.95, lipslut.com ПАЗАРУВАЙ СЕГА