Петдесет години след смъртта на Мерилин Монро, MAC празнува емблематичната красота на сирената на екрана с 28-часова колекция грим.

Колекцията MAC Marilyn Monroe се състои от продукти за устните, очите и лицето, вдъхновени от и посветени на една от най-бляскавите филмови звезди, които някога са живели.

Продуктите за красота подкрепиха мистиката на Мерилин - тя започна живота си като братовчедка Норма Джейн Мортенсън, но се преоткрива с малко помощ от платино-руса боя за коса, натоварени мигли и червено червило.

Актрисата, най-известна с ролите си в "Джентълмени", предпочитат блондинките и "Седемте години", веднъж каза, че "несъвършенството е красота, лудостта е гений и е по-добре да бъде абсурдно, отколкото абсолютно скучно".

За щастие MAC колекцията с ограничено издание е пълна с ярки червени червила, вампировъчни тъмни лакове за нокти и драматични фалшиви мигли, идеални за пресъздаване на емблематичния й красота. Една мечта на колекционера, повечето от продуктите се отличават с монохромни снимки на звездата, заедно с подписа й в червено.

Всички имена на продуктите са вдъхновени от актрисата с героя, без съмнение е Forever Marilyn Beauty Powder, £ 23,50; ние предвиждаме изтичане.

Други акценти включват червило в Deeply Adored, £ 15.50, дълбока тъмна матова арганя; лак за нокти в Rich, Rich, Rich, 11 кг., блестящо злато и единственият онлайн ексклузивен продукт в диапазона, както и голяма сянка на очите със сянката "Предпочитана блондинка", 16,50 паунда, блестящ шампанско.

За да се насладите наистина на Monroe със сребристо-екранно съкровище, погледнете през галерията на ЕЛЛ с най-емблематичния си грим ...

Посетете уебсайта на MAC тук ...