Как Бруклин Бекъм трансформира своето тяло

Преди година Бруклин Бекъм беше Синът на Дейвид и Виктория Бекъм. Сега той прави име за себе си като завладяващ фотограф и модел (да не говорим за част от една от най-обсъжданите празнуващи отношения през 2016 г.). 17-годишният също е преминал съвсем трансформацията - и ние не говорим само за косата му:

изображение
Instagram / @ brooklynbeckham

Бруклин е пораснал. И той не крие цялата работа, която поставя, за да изглежда така:

Лесно натискане. @ chasenfitness ����

Публикувано от bb�� (@brooklynbeckham) публикация

Впечатлен от резултатите си, се срещнах с треньора, базиран в Лондон, Chase Weber, от Бруклин, за да получи цялата информация за рутинната му тренировка. Ето някои от най-добрите му съвети:

Динамичното загряване е ключова

"Това е наложително за всеки, който работи. Ще откриете, че тренировката ви ще бъде много по-добра, когато го направите [динамично затопляне]", казва Вебер. - Не искаш да ходиш в студена тренировка и да се чувстваш твърд. Той ме водеше през упражнения като използването на съпротивителни ленти, за да активира глутетата, удари, удари, удари топки за медицина и тренировки за стълби.

Направете абсцес преди останалата част от тренировката си

Вебер казва, че има Бруклин да направи набор от 150 (!!!) ABS упражнения, преди да започне дори с истинската работа. "Много време хората отиват в тренировка и сърцевината им не се активира и вие можете да се нараните по този начин", предупреждава Вебер. "[Когато] получите тялото си горещо преди вашата тренировка, тренировката ви ще бъде много по-гладка."

Приемайте метода 3-3-3

В метода Weber 3,3-3, Бруклин прави три клъстера от три различни упражнения, повтаряни три пъти. С всеки клъстер направен в рамките на 15 минути (плюс 15-минутно затопляне), вие получавате цял час тренировка с висока интензивност. "Всички се основават на силата, силата и стабилността - трите основни елемента при обучението", обяснява Вебер.

Следвайте твърд план за закуска

Вебер отбелязва, че "отличният метаболизъм" на "Бруклин" е "в семейството" (съжалявам, че не е Бъкхамс), но одобрява следното, за да се занимава с: Caveman Foods Chicken Jerky, защото има високо съдържание на протеини и по този начин насърчава растежа на чистата мускулатура; Добра култура Ягода Chia Cottage Cheese, която зарежда калций на тялото; сок от грейпфрут за доза електролити, която губите, докато се изпотявате; и тази лента спестява живот за опция "в движение".

Гледайте да опитате Бруклин тренировка с Чейс Вебер, по-долу: