Зое Кравиц е посланик на Глобалния грим на YSL Beauty

Откакто YSL Beauty подписа френски гримьор Том Печекс като глобален режисьор на красотата през януари, модната къща непрекъснато привлича все по-хилядолетна демография, без да се отдалечава твърде далеч от марката на YSL. Това изглеждаше като естествено прилично за дружеството, собственост на "Л'Ореал", да определи най-новия глобален грим посланик за най-добрата готина момиче Зое Кравиц.

Електро-поп певицата се превърна в актриса, а моделът вече е участвал в видеоклипа "Beauty The Light" на YSL миналата година, като сподели съветите си за грим, докато се приготви в сцената с групата си Lolawolf. Кравиц също е тройна заплаха: Тя се появи в кампании за Александър Уанг, Калвин Клайн и Тифани Co и нейният ред като ефервесцентен Бони Карлсън на HBO Голямото малко лъжи тази година демонстрира яростните си действащи пържоли. Постоянно приветствана заради еклектичния и смел вкус, Кравиц е въплъщение на безгрижния моден стил на модната къща на парижката модна къща.

изображение

"YSL Beauty винаги е била една от любимите ми марки", каза Кравиц в изявление. "Способността им да комбинират най-изтънчените стилове със суров ръб винаги е била за мен един от най-добрите начини да се изразявате чрез мода и красота. Нищо не е принудено, нищо не е фалшиво, но всичко е смело, силно и без страх. много развълнуван да работи с тази легендарна и вечна компания. "