Вие ще искате всички нюанси на червения червен нюанс на Пат Макграт

Не всички матирани червила са създадени равни. Но по-добре повярвайте, че тръбите на Пат Макграт са фераритите на красотата на липидите. Ето защо днес сме подготвени, че легендарният гримьор дебютира 10 нови нюанса на любимата си формула MatteTrance.

Обемната колекция на McGrath, изстреляна преди по-малко от две години, получи наскоро оценка от 1 млрд. Долара, според WWD (За сравнение, Kylie Cosmetics се оценява на 800 милиона долара). Тя не е изненада - всеки от продуктите й, от представянето им до сегашната им палитра опаковка пайети, са като малки произведения на изкуството.

изображение

учтивост

По-специално, червилото MatteTrance ($ 38) постига неуловим баланс на впечатляващ пигмент и ласкаво плоско покритие, без да суче устните ви от влага. Те са кремообразни и дълготрайни, а с нови общо 30 нюанса без съмнение ще станат колекционерски за много наркомани.

Някои от новите нюанси, всички универсално плодородни плодове, неутрални и червени, са наречени след разпознаваеми фигури. Вижте: Кристи (както и в, Turlington), бежов гол и Елсън (както и в, Карен), оранжево-червено. Ще вземем един от всеки, моля!

Пазарувайте всички нови нюанси, напред.