Така че това е как носите неон електрически грим

Живеещи очи

Интелигентното приложение прави интензивни нюанси, които могат да се носят напълно: Ключът е да се избегне смесването на сянката твърде далеч от гънката. За да издърпате дръзката маскара, глобалната гримьорка Maybelline в Ню Йорк, Ерин Парсънс, съветва да вземете дълбоки цветове и да обличате водните линии с молив в подходящ нюанс. Дръжте всички други грим минимални.

Високо усещане за устни

Coral orange and fuchsia са "вълнуващ вид обрат" на класически червен, казва знаменитост гримьор художник Джеймс Kaliardos. Parsons препоръчва матови формули, които са по-контролируеми и няма да се плъзгат наоколо. За балансиране, поддържайте кожата си малко розова. "Когато използвате матиран цвят на устните, цялото лице може да изглежда плоско", казва Калярдос. "Светещата кожа ви помага да извлечете силен външен вид."

Удебелен руж

Новият начин да се носят руж е да се подчертае лицето, вместо да се имитира флъш. Калиардос предлага да поставите цвят високо върху скулите, като привлечете вниманието към външните равнини на лицето и създавате "нещо като лифтинг на горната част на бузата". Нанесете с лека ръка, за да покажете на кожата си. Пътуването на Парсънс: Натиснете бученото червило по бузите.

Хубав полски

Лак за нокти е портал за наркотиците за тенденциите на светлината. Знаменитият маникюр Tracylee Percival казва, че докато можете да носите всякаква сянка, която обичате, бърз начин да откриете най-ласкавия оттенък е да гледате подтоните на кожата си: "Пинк и блус изглеждат чудесно на по-хладните тонове на кожата; оранжеви и жълти червени изглеждат най-добре на по-топли тен. "

Тази статия първоначално се появи в изданието на ELLE от юни 2018 г.

ПОЛУЧАЙТЕ ПОСЛЕДНИЯ ВЪПРОС НА ЕЛЕ