“Профилът на Tinder” на Лили Райнхарт представя нейното кистично акне

"Профилът на Tinder" на Лили Райнхарт представя нейното кистично акне

Движението за "позитивност на кожата" за нормализиране на акнето върху социалните медии се разраства, а още по-голям брой участници на знаменитости се подготвят за банда. Преди няколко седмици Джъстин Бийбър заяви, че "има пъпки" в Instagram с видеоклип от пробив. Сега, Riverdale звездата Лили Райнхарт последва примера си със свое собствено собствено зъби.

На 6 април актрисата публикува снимка на себе си, без грим, върху нейните истории за Instagram. Лицето й беше осеяно с точково лечение. Тя шеговито го нарече като реклама за запознанства, пишейки: "Профил на Тиндер: Здрасти, аз съм Лили, аз съм на 21 години, девица, момиче на Кали и имам кистозна акне. (Разбира се, тя вероятно шегува, че Тиндер - тя и другата Кол Спроуза потвърдиха отношенията си миналата седмица).

изображение

Instagram

Рейнхарт преди това говори за това, че се бори с акне от 7-и клас и начина, по който я развива тялото дисморфично разстройство. "Всеки път, когато имам голяма кистозна пъпка или нещо такова, това много задейства тази част от мен, където не искам да се погледна в огледалото", каза тя за Teen Vogue миналия август. "Тъй като съм станала по-голяма, е въпрос на осъзнаване, че не мога да оставя пъпка върху лицето ми да реши какво правя и къде отивам.

Освен че открито говори за акнето си, Рейнхарт я разкри обширна рутинна грижа за кожата по минали истории на Instagram. За цистични подутини, тя се кълне в най-известния, $ 10 Amazon любим ацтекийски тайни индийски лечебен глина. Разберете останалите от тях тук.

изображение

Instagram

Add Comment

42 − 33 =