"Профилът на Tinder" на Лили Райнхарт представя нейното кистично акне

Движението за "позитивност на кожата" за нормализиране на акнето върху социалните медии се разраства, а още по-голям брой участници на знаменитости се подготвят за банда. Преди няколко седмици Джъстин Бийбър заяви, че "има пъпки" в Instagram с видеоклип от пробив. Сега, Riverdale звездата Лили Райнхарт последва примера си със свое собствено собствено зъби.

На 6 април актрисата публикува снимка на себе си, без грим, върху нейните истории за Instagram. Лицето й беше осеяно с точково лечение. Тя шеговито го нарече като реклама за запознанства, пишейки: "Профил на Тиндер: Здрасти, аз съм Лили, аз съм на 21 години, девица, момиче на Кали и имам кистозна акне. (Разбира се, тя вероятно шегува, че Тиндер - тя и другата Кол Спроуза потвърдиха отношенията си миналата седмица).

изображение

Instagram

Рейнхарт преди това говори за това, че се бори с акне от 7-и клас и начина, по който я развива тялото дисморфично разстройство. "Всеки път, когато имам голяма кистозна пъпка или нещо такова, това много задейства тази част от мен, където не искам да се погледна в огледалото", каза тя за Teen Vogue миналия август. "Тъй като съм станала по-голяма, е въпрос на осъзнаване, че не мога да оставя пъпка върху лицето ми да реши какво правя и къде отивам.

Освен че открито говори за акнето си, Рейнхарт я разкри обширна рутинна грижа за кожата по минали истории на Instagram. За цистични подутини, тя се кълне в най-известния, $ 10 Amazon любим ацтекийски тайни индийски лечебен глина. Разберете останалите от тях тук.

изображение

Instagram