изображение

Джейсън Уу пролет 2015; Снимка: Imaxtree

Звучи като нещо излишно Зулендър, но това е вярно: Точно сега, най-горещата тенденция за красота е грим, който я кара да изглежда като теб не носенето грим. Видяхме го през пролетта на 2015 г .: В Proenza Schouler нямаше много повече от Ембриолида върху кожата и шампанско оцветен крем по очите, а в Thakoon, кожата беше подобрена с овлажнител и едно докосване на NARS "South Beach Множество и илюминатор в оргазъм, но нищо друго. И, разбира се, по време на шоуто на Марк Джейкъбс, всъщност нямаше никакъв грим, което наистина укрепи тенденцията. Червените устни и извити мигли може да са класически, но те не са вида на момента. Сега, или не носят грим, или носят грим, който не се обяви.

Лично аз прегръщам тенденцията, опитвайки последния път, защото когато аз всъщност отивам без грим, хората питат дали съм болен, уморен, hungover, или дори просто тъжен. (Sad?) На моя лов за продукти, които ще ме направят да изглеждам по-добре, но не могат да се открият пред минувачите, открих Perricone MD's No Makeup Skincare и не мога да го препоръчам достатъчно високо. По-долу, моите любими от линията, които са невероятно ефективни, но чудесно фини - и опаковат козметични преимущества, за да заредите.

Свързани: Топ косата и грим тенденции от Ню Йорк Fashion Week

изображение

Снимка: MD Perricone

Без серум на фондацията

Някъде между фондацията и серума този чудотворец предлага най-неоткриваемото покритие и се чувства като мечта. Той е дишащ, минимизиращ порите и предлага SPF 30, за да предпази лицето ви от увреждане от слънцето. Освен това, това е напълно персонализирано с малко помощ от продуктите по-долу.

$ 55; perriconemd.com

Няма бронзов бронз

Как мога да те използвам, бронз? Нека да разчитам на начините. За да направите контур, да придадете блестяща светлина, да озарявате и да персонализирате моя No Foundation Foundation Serum за моя тон на кожата, да получите точно съвпадение, което наистина ли ми помага да изглежда без грим. Аз просто откъснах няколко капки от прекрасната стъклена бутилка в ръцете си и натиснах цялото си лице на малка основа, а след това натиснете още няколко на всички високи точки, където слънцето ще удари и voilà, най-правдоподобно изглеждащата топлина Получавал съм някога продукт. Период.

$ 35; perriconemd.com

Не Blush Blush

След като използвам това, никога няма да се върна на празния си руж. Течната формула включва диметиламиноетанол (естествен алкохол, намиращ се в здравословни храни като сардини), които проучвания показват финес, тонове и повдига кожата. Кожата ми се чувства много по-плътна, по-хидратирана и по-млада, откакто започнах да я нося, докато оттенъкът е натурален флъш. Бонус: Можете да го напипате и на устните си, защото дори и Роузи Хънтингтън-Уайтли ще завижда (или поне вашите колеги).

$ 35; perriconemd.com

Без червило за червила

Това се чувства като балсам за устни и мирише като десерт, а любимият ми начин да го нося е да прекарам няколко куршума и след това да използвам пръста си, за да избърша излишъка и да потуша като открояващо устройство над Blush Blush Blush. Също така можете да се слеете с други червила за персонализиран цвят, който имитира външните граници на устните ви и влажната зона, където те се срещат в средата, наречена зоната на вирмилион.

$ 30; perriconemd.com

Не Concealer Concealer

Тази блестяща пръчица не се забърква, когато става дума за събуждане на уморените ми очи и разсейване на светлината, за да скрие обезцветяването около носа ми и странния счупен кръвоносен съд на ухото ми. Той е пълен с витамин C Ester, който увеличава производството на колаген и укрепва кожата, като същевременно увеличава яркостта. И като всички останали играчи в играта ми "Без грим", тази формула е трайна, неоткриваема и всъщност добра за кожата ми.

$ 35; perriconemd.com

Ако само д-р Периконе щеше да излезе с "Без сянка сянка", течна версия, която да мине през очите в перфектната тауп-й-моя, животът ми (или гримът) щеше да бъде завършен. Засега едно момиче може да сънува.

Свързани: 4 начина да носите новата опашка