Неделята серия Riley 1500 души, класирани на 5 звезди, сега е под $ 100

Неделята серия Riley 1500 души, класирани на 5 звезди, сега е под $ 100

Почти всички неделни предложения на Райли имат свои собствени култови последователности, но добрите гени са на друго ниво. С над 1500 рецензии от пет звезди лечението с млечна киселина остава един от най-общоприетите серуми в света на грижата за кожата. И сега има рядка отстъпка благодарение на настоящата изненадваща продажба на Dermstore, която минава през 19 август. Всичко, което трябва да направите, е да използвате кода "BIRTHDAY" в касата.

Продуктите от неделята на Riley са с 25% по-ниски от продажбите, което означава, че обичайната ценова марка на Good Genes от $ 158 е намалена до $ 119 (или ако получите по-малък размер от 1 унция, сега $ 79 от $ 108). Можете също така да купувате на едро.

изображение

Dermstore

Неделя Райли Добри Гени All-in-One Лечение на млечна киселина 1 oz, $ 79 (първоначално $ 108); dermstore.com

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Добрите гени са възлюбени, защото млечната киселина ексфолира и ретестрира кожата, но за разлика от по-популярния си братовчед, гликоловата киселина е по-мека и може да се използва ежедневно. Ако в миналото сте имали опит с червена, раздразнена кожа, сте избягвали ексфолиращите сили на киселините, като използвате Добрите гени ще ви улесни отново. Освен това ботаническите съставки като екстракт от бодлива круша и екстракт от кактус гарантират, че кожата ви не се чувства сурова, а по-скоро овлажнена и успокоени. Освен незабавните ефекти, вярващите казват, че серумът помага за избледняване на тъмните петна и хиперпигментацията.

Бях скептично настроен към хип-хопа и към цената - докато не го изпробвах за една седмица и видях, че моята пробив от ада се изясни драстично. Кожата ми имаше толкова неуловим "блясък", а любовта ми, която се чувстваше като цяло, се почувства по-комфортно, отколкото някога, носейки по-малко грим. Убеден ли си още?

Напред, пазарувайте още по-невероятни стоки от Dermstore, които разполагат с над 400 марки за грижа за кожата, козметиката и грижата за косата за продажба с 15 до 25 процента отстъпка. Хари Джош Pro Инструменти, Тарто Козметикс, РМС, д-р Денис Грос-банда е всичко там.

Add Comment

+ 86 = 87