Кристин Кавалари е над вашите мами Съдебни решения

Кристин Кавалари е над вашите мами Съдебни решения

Лагуна Бийч завършила преди дванадесет години, но Кристин Кавалари все още изглежда навсякъде. Тя пише най-продаваните книги, поддържа безупречна сметка на Insta и, както всички холивудски екипажи, има собствена бижутерия, необичайно Джеймс.

30-годишният е и новото лице на Savvy Minerals от Young Living, природосъобразна линия за гримиране, която се появява тази седмица. Говорихме с E! ТВ водещ за рутината си за красота, миналата й мода не успява и защо всяко момиче трябва да знае как да фиксира кола ...

изображение

Contents

Истинска или невярна: майка ви помогна да резервирате тази грим кампания.

Толкова вярно. Майка ми беше тази, която ми даде неща от "Живеене на младостта", като етеричните масла, и ми помогна да се вмъкна в продукти с по-естествена красота.

Да, не си спомням, че гримът ви върху "Хилс" е органичен ...

Не, всичко това започна, когато за първи път имах деца. Когато за първи път забременях, осъзнах, че трябва напълно да променя начина си на живот. Станах хипер-осведомен за съставките, които са във всичко - храна, почистващи препарати, козметични продукти, всичко. И така майка ми ме запозна с Young Living и понеже знам, че това е безопасно, имам ум. Използвам измиването на плодове и зеленчуци. Използвам етеричните масла. И сега имат грим.

Някои естествени линии за грим могат да бъдат бла. Какво е различно за това?

О, това всъщност работи. Това е безопасно, което всички ние искаме, но те са формулирали този, така че можете да слой сенките за очи, за да изградите своя цвят. Те имат прах с блясък в нея, така че можете да контур и да подчертаете ... можете да използвате този грим за Instagram. Това е естествено, но е индустриална сила!

Имате дъщеря, която е почти две. Пускаш ли я да си играе с грима ви?

Не, но не защото съм срещу децата, които играят с безопасен грим. Това е така, защото ако й дам тръстика с червило точно сега, това червило веднага ще свърши на дивана. Така че мисля, че можем да чакаме малко, докато нашите мебели са безопасни от малки деца.

изображение

"Лагуна Бийч" беше на телевизия преди тринадесет години. Какви тенденции от 2004 г. трябва да се върнат?

О, Боже. Никога не съм бил в грим тенденции, да бъда честен, аз винаги съм носи само това, което ми хареса и какво е работил за мен ... мода-мъдър, все пак? Мисля, че е истерично, че хокерите са модерни. Всичко, което носех, беше, че първият сезон беше около черепа ми. Сега съм напукана, защото изглежда всеки тийнейджърката отново носи.

Чували ли сте, че MTV се опитва да направи нови реални ревюта?

Чух, че искат да се върнат, както показва играта. като Избрано, които обичам! Мисля, че шоуто е оживено. Бих го харесал, ако го върнаха обратно. Но ако искаха да направят нещо повече Laguna, това не е непременно лошо нещо! Мисля, че това е просто сложно, защото с Лагуна Бийч и Хълмовете, имаше истинска основна невинност и сладост. Всичко, през което преминахме, беше истинско. Очевидно нещата се засилваха за телевизията, но емоциите и приятелите бяха реална. И мисля, че с реалността телевизия, по-голяма не винаги е по-добре, нали знаеш? Причината, поради която хората харесват [Лагуна Бийч] е защото всеки тийнейджър може да се отнася до това, което чувствахме. Беше нормална тинейджърска драма!

Все още ли сте приятели с хора от гимназията?

Разбира се! Все още съм много близък с хората, с които съм израснал, но много от най-добрите ми приятели всъщност не бяха на шоуто. Аз говоря много с Алекс много, а сега, когато Одрина и Хайди са бременни, и двамата се обръщаха към мен за мама.

Какъв вид "мама" им казваш?

Казвам им, че аз не мога всъщност им казвайте "мама неща", защото всяко бебе е толкова различно. Никой не може да ви каже как да бъдете майка, това е нещото. Можете да получите съвети от всички, но в крайна сметка те не познават семейството ви или вашето дете по начина, по който го правите. Така че трябва да се доверите на себе си и да повярвате на инстинктите си. И не можеш да се притесняваш за целия шум.

Като рецензентски коментари по интернет?

Точно. Едно нещо е да предложите перспективни или полезни съвети като "Опитах това с моето бебе и тя го обича". Но когато непознати започнат да ви съдят на базата на няколко снимки, това е като "Наистина ли?" Честно казано, ако всички просто имат собствен бизнес, светът ще бъде по-щастливо място.

изображение

Гети изображения

Това означава ли, че не мога да те дразня за твоя славен Дънзо Кар?

О, не! Никога няма да оставя тази сцена надолу, нали? Бих искал само да подчертая, че никой никога не ми е казал, че трябва да променя маслото в колата си. Те никога не го споменават в Ed's Driver's. Това не е общоизвестно, освен ако не сте в коли.

Прав си. Когато най-накрая докарах колата си за смяна на маслото в колеж, механикът ми каза: "Ето защо момичетата не трябва да притежават автомобили".

Шегуваш ли се?! Това е грубо. Очевидно трябва да притежаваме каква кола искаме. Трябва само да кажем на нашите деца, когато се учат да шофират, че трябва да научат кога да сменят петрола. Това не трябва да бъде толкова трудно да се спомене!

Така че този епизод на Лагуна Бийч наистина е като съобщение за обществена услуга.

Да точно. [Смее се.] Направихме добра работа.

изображение

Add Comment

5 + 2 =