victoria levy nordstrom стилист грим

С любезното съдействие на Nordstrom

Снимка: Учтивост на Nordstrom

След като се отдадете на сезона на празнични метали, прекрасни блясъци и красиви лъскави червени нокти и устни, се връщате към редовното си планиране на гримното програмиране. Нордстрьом е известен със своята солидна селекция от предложения за красота - особено във флагмана си в Сиатъл, Вашингтон, където работи фризьорката Виктория Леви. Бившият театрален художник на грим е подслушван от марки като NARS и Kate Somerville, преди нейната страст към продукти да я доведе до универсалния магазин. Там тя работи с жени на индивидуална основа, за да трансформира външния си вид и в процеса, как се чувстват. Ние вкарахме съветите на Леви за това, какво да хвърляме и да спасим от чантата си за грим, любимите си нюанси за макияж на сезона и какво има в нейния собствен комплект за спешна красота.

ELLE: Как можем да избягаме от грима на грима?

Виктория Леви: Посетете любимия си брояч и предизвикайте търговските сътрудници да ви научат как да използвате цветовете, от които обикновено сте се отдалечили. Един от любимите ми рискови начини да играя с цвят е очна линия. Дълбоко венчелистче или смарагдово зелено е невероятно навътре тенденция, но изглежда чист и подходящ за деня с неутрални сенки.

ELLE: Какво трябва да държим и да хвърляме, когато преминаваме през нашите чанти за грим?

VL: Поддържайте лека основа с естествено покритие, дълготраен колатер за под очи, прах за вежди или молив за запълване на празнини, водоустойчива черна очна линия, фантастична спирала и фина прахообразна материя с висока разделителна способност. След като ги направите, е по-лесно да разширите козметичните си хоризонти. Издърпайте основите, които са неправилно сянка или текстура. Ако фондацията изглежда оранжева или кекс, няма значение колко добре я прилагате; тя все пак ще изглежда прекалено направена. Също така, не хвърляйте червени червила, но ги плъзнете до следващата зима. За пролетта, коралите и фучсиите се чувстват по-безпроблемно.

ELLE: Какви други нюанси обичате за грим този сезон?

VL: Аз съм обсебен от богати кафяви кафяви и дълбоки зелени! Обичам монотонен поглед с акцент върху очите, устните и бузите. За да не изглеждат прекалено "готови", използвайте мулти-задачите матирани цветове със същия тон. Един лесен и ефективен начин за създаване на това е да нанесете един и същ продукт навсякъде. Използвайте прасковата си като неочакван цвят, както и върху ябълките на бузите. Емералд зеленото е огромно. За леко оцветяване на очите, притискам М.А. К. Михайд Кол в линията на миглите.

ELLE: Разкажете ни за тенденциите за грим на пистата за пролетта, които можем да опитаме у дома.

VL: Облицованите бузи са огромни този сезон. Обичам новата линия за бродиране на "Норд" - бронзърите идват в дълбочина, за да задоволят всеки тон на кожата. За да подобрите контурите, подчертайте прах върху върховете на скулите си, моста на носа си, носа на устните на Купидон и горната част на брадичката. Минерализирайте кожата на М.А.К. като добавите блясък дори към най-светлата зимна кожа.

ELLE: За устните, какви са любимите ви елементи, които осигуряват хидратация и модерен цвят?

VL: Червените червила на Clé de Peau са невероятни, интензивно пигментирани, хидратиращи и против стареене с нелепващо, гланцово покритие. За по-чист ефект, червеният цвят на Chanel's Coco Shine е чудесен. Това е като възрастен вариант на оцветен балсам за устни и е толкова лесно да се носят.

ELLE: Какви продукти за грижа за кожата струват инвестицията?

VL: Голям хидратант и ексфолиант са жизненоважни. Тъй като преходът на кожата между сезоните е обичайно да изпитате сухота и лющене - и двете разрушават дори и най-щателно приложените продукти за кожата. Обичам ExfoliKate на Кейт Сомервил. Всяка жена трябва да притежава бурканче от спрея на устните на Сара Хеп. Ексфолиращите устни ще помогнат на ярките цветове на устните да изглеждат още по-свежи.

ELLE: Говорейки за талони, какви са най-добрите нокти за сезона?

VL: Ноктите са най-лесният и най-нисък начин за ангажиране с цветовете. Обичам дръзките блус, зелените и металите - опитайте Дебора Липман, знам какво момчетата харесват за хладния нюанс на нюанса или новия YSL's Jade Imperial La Laque Couture лак за нокти за ретро медал. Всеки трябва да притежава Фондацията за нокти на Мъдър Лондон и Hardwear. Заедно те придават невероятна трайна сила и блясък, докато правят домашен маникюр стил перфектен.

ELLE: Какви козметични продукти носиш върху себе си?

VL: Пътувам много, затова проектирах моя авариен комплект грим, за да работя, в случай че авиокомпаниите загубиха куфара ми! Използвам малък Planner на Trish McEvoy и го складирам със сенки в златисти неутрални тонове, а по-дълбоки за употреба през нощта и като лайнери - бронз на Trish McEvoy, молив на Боби Браун, Chantecaille Just Skin Tinted Moisturizer, NARS Multiple каквото и да е маскара в момента съм влюбена.

Разберете повече нови продукти за красота, които ще ви харесат.