Glossier разширява нюансите си на усъвършенстван нюанс на кожата

Glossier's Perfecting Skin Tint е един от първите пускания на марката в сегашната експанзивна продуктова гама - и остава любима. Обичана за способността му да "изравнява цвета си и да оставя лицето ви да изглежда тонирано, гладко и роуково", продуктът е любим култ, да, но за съжаление идва само в пет нюанса. Но това ще се промени.

По време на форума MakeupAddiction Reddit клиентът сподели имейл от компанията, която обещава преформулиране на кожата. Тя гласи:

Благодаря много за закупуването на Perfecting Skin Tint! Това е един от четирите продукта, които започнаха Glossier (и нашата първа философия на кожата). Работим, за да създаваме иновативни формули с високо качество, а в някои случаи това означава да се повтори формулата на продукт в сегашния ни състав. Благодарение на изключително полезната обратна връзка от нашата общност актуализирахме формулата за оцветяване на кожата, за да подобрим цялостната производителност (като запазим всички най-добри части от оригинала). Ще продължите да получавате розовото, чисто покритие, което познавате и обичате, но с по-гладко приложение, актуализирано пигментно третиране и др.

Марката потвърди с чар че актуализацията на формулата ще включва съставки като корк дъб, масла и омега мастни киселини, които ще предотвратят избледняването на пигмента във времето. По-важното е, че Glossier потвърди своя ангажимент да обслужва разнообразна група клиенти.

"Приобщаването е една от основните ни ценности в Glossier и искаме всички да изпитат нашите продукти", каза представител на марката. "Понастоящем създаваме повече нюанси за Perfecting Skin Tint и планираме да ги пуснем в рамките на следващата година."

Официално преформулиран към 5 юни 2018 г., Glossier също предлага на всеки, който е купил оригиналната формула, през последните 30 дни промоционален код, за да изпробва новата формула.

изображение

по-лъскава

Тъй като продуктът за оцветяване на кожата е адаптивен и с ниско покритие, заслужава да се отбележи, че петте съществуващи нюанса се сливат в редица тонове на кожата. Това се казва, че марковите марки са толкова популярни, че са популярни и тенденции, колкото Glossier, за да признаят недостатъците и обещават повече опции за сянка (въпреки че все още няма дума колко ще има). Както видяхме с възхода на Fenty Beauty и многобройните марки, които сега предлагат широки фундаментални диапазони, ясно е, че купувачите няма да се задоволят с това.