Фондацията на Джорджо Армани - Любима лумна коприна, получава повече нюанси

Има няколко козметични продукта, които са издържали теста на времето и са се развили в култ - и без съмнение фондацията "Луминисцентна коприна" на Джорджо Армани е една. Започнал през 2000 г., той е широко възхваляван като една от най-добрите формули от страна на художници и известни личности (известните му фенове са Меган Маркел, Ким Кардашиан и Кейт Бланшет), а в продължение на почти две десетилетия фондацията се превърна в златен стандарт за начина, по който покрива колкото е възможно по-малко или колкото искате, с росен, осветен отвътре. Сега още повече хора ще могат да се присъединят към бандата с новини, че марката разширява обхвата на този бестселър.

Има шест нови colorways, добавени към съществуващото предлагане, което довежда общата сянка до уважаван 31. Новите нюанси са преди всичко в средна до дълбока категория и дори по-дълбоко от основата преди това с цвят # 15. # 15 е мач за красотата Vlogger Nyma Tang, която се превърна в автор на грим за по-дълбоки skintones, благодарение на серията й на YouTube, наречена "The Darkest Shade", в която изпробва козметиците и основите на различни марки на кожата си.

Светещи в Хамптън с @armanibeauty Носенето на фондацията си за луминисцентна коприна в новия сянка # 15 �� #armanibeauty # sponsored

Пост споделена от Nyma (@ nymmatang) на

Разширенията възникнаха след обратна връзка от клиентите на магазините на Armani в САЩ, които купуваха различни нюанси, за да съответстват на тяхната кожа - и не можеха да си позволят две от бутилките с цена от $ 64. "С всичко, което се случва сега, за да бъдем приобщаващи, ние никога не сме имали много тъмни нюанси", каза Интернешънъл Грижа за художника Джорджо Армани Линда Кантельо пред ELLE.com. "Сега, гледайки в по-тъмни нюанси, ги накараха да разберат сложността на тонове на кожата. Не е просто," Е, ще хвърлим няколко тъмни нюанса ". Особено, когато имаш тъмна кожа, никоя сянка няма да отговаря на всяка тъмна кожа. "

По време на "Fenty 40", когато марките отляво и отдясно се канят да пуснат нови фондации с толкова много подаръци, колкото и дебюта на Fenty Beauty в индустрията, развълнуван от индустрията, е окуражаващо да се види, Още по-впечатляващо е, че това развитие всъщност не е трябвало да бъде голямо нещо, както ни каза Кантельо. "Ние не се опитваме да бъдем Fenty", коментира тя, като коментира как компаниите от цяла козметична индустрия копират движението на 40-цвета (и не винаги натискат марката, според ентусиастите на makeup). "Мисля, че това е маркетингова стратегия, че ще бъда честен, че ме дразни, затова започнахме с [тези разширения за сянка]. твърди, че еили нещо такова ", каза тя.

Кантело изглежда предполага, че марките, които продават разнообразен обхват на сянка, или ако не го правят, трябва да бъдат стандарт, а не изключение. Армани е най-новата марка за красота от една голяма модна къща, която предприема действия, като се има предвид настоящият тласък на приобщаването в областта на красотата. Освен Dior, който наскоро стартира 40-цветна линия това лято, други престижни красота линии са бавно да произвеждат повече предложения. Не е изненадващо, като се има предвид колко преобладаващо бялата е модната индустрия в този случай: 2017 беше първият път всеки пистата в Седмицата на модата в Ню Йорк имаше модел на цвят. Да се ​​надяваме тези други модни къщи да носят бележки.

Вижте и купете новите нюанси на основата по-долу.