"Чудесно червено червило е нещо, което всяка жена има нужда от нейния арсенал", според художника на грим Chanel Рейчъл Гудуин. - Като малката черна рокля на красотата, това е абсолютно вечно. Класически може да е, но намирането на точния нюанс на червеното червило може да бъде търсенето, което новоформираната линия на Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Color цели да облекчи.

Червилата, които току-що стартираха на Chanel.com с цена от 34 долара, идват в шест различни нюанса на червеното, които допълват всички тонове на кожата. Но кой да избере? "Обикновено отивам с цветове, базирани на тен, а не като цвят на косата или очите", предполага Гудуин. "Знам, че правилото винаги е било да се съчетава хладка кожа с хладни нюанси и топли нюанси, за да се топят тонове на кожата, но всъщност предпочитам противоположния подход.За по-могъщо пате, опитайте се да работите срещу естествения си нюанс на кожата.Ако имате хладни нюанси , опитайте по-оранжево-червено, а ако имате златисти нюанси, опитайте синьо-червено. "

С това съвещание пет служители на ELLE поставят новите тенденции, които са специално формулирани за хидратиране, интензивно пигментиране и продължително износване. Вижте какво мислят по-долу.

Джули Шот, помощник редактор на красотата на ELLE, в неподражаем

elle chanel изключителен

Снимка: Шанна Равинда

Снимка: Шанна Равинда

"Всеки път, когато нося червено червило, получавам парнаия на парфюма и очакват цветът да завърши из зъбите ми или под носа ми. Това е проблем, но обичам тази сянка, но има тези петна от блясък, които съм убеден, че правят устни изглеждат по-големи и това е достатъчно хидратиращо, че всъщност не е нужно да слоете балсам отдолу. "

Криста Соряно, редактор на статии в ELLE.com, в Coromandel

elle chanel изключителен

Снимка: Шанна Равинда

Снимка: Шанна Равинда

"Обичам червените на други хора, а аз съм по-привлекателен към меки, естествени тонове, но това червено може да бъде точно толкова, колкото джинси и тениски като премиерата на Холивуд, а аз съм за малко изтънченост в деня на роклята. Харесвам и нежния блясък. "

Лаурен Валенти, ELLE.com Intern, в Incandescente

elle chanel изключителен

Снимка: Шанна Равинда

Снимка: Шанна Равинда

"Имам склонност към дръзко червило и този оранжев червен руж е идеалното допълнение към моята коса и руса коса. Сянката ще е особено подходяща, тъй като сезонът преминава от лятото на есента".

Амина Ахтар, изпълнителен редактор на ELLE.com, в "Пират"

elle chanel изключителен

Снимка: Шанна Равинда

Снимка: Шанна Равинда

"Аз никога не нося червено червило - всъщност, аз го избягвах целия си грим носещ живот, но червеното пиратче на Шанел имаше правилната комбинация от червени и блус, за да работи с тона ми в кожата, не прекалено ярка, определено е моят нов ход. "

Лорън Левинсън, редактор на Fashion News в ELLE.com в Palpitante

elle chanel изключителен

Снимка: Шанна Равинда

Снимка: Шанна Равинда

"Този оттенък изглежда черешово червен в тръбата, но носи с намек за фуксия." Получих комплименти от моите колеги, че това определено е ласкателно, готово за партито слънце, може би ще бъде моята Седмица на модата в Ню Йорк?