Един великолепен човек се разхожда в шоуто на Proenza Schouler

Един великолепен човек се разхожда в шоуто на Proenza Schouler

Снощи изненадващ гост излезе на пистата в "Проенца Шолер" - а не Наоми Кембъл. Джеле Хейн, 21-годишен мъжки модел от Холандия с ъглово лице, който съперничи на някое от момичетата, се присъедини към шоуто, спускайки се по модния подиум в плюшена черна козина (която вече е на нашия списък с желания за падане) и петите , Макар че главата му бе обръсната, докато другите модели носеха дългата си коса, издърпана назад под кожените ленти, първият мъжки модел на Proenza се вписваше безпроблемно в екипажа, дори и спортът на очите на очна линия в ъгъла на очите му, които определят красотата на шоуто.

Тук хванахме Хен зад гърба на Proenza Schouler преди дебюта си за бърз разговор за първата си седмица - първото му пътуване до САЩ за първото си женско шоу на пистата - плюс неговия идол, който вдъхнови убиеца му.

И така, как стана това?

Дизайнерите [Лазаро Ернандес и Джак Маккольуг] искаха да направят нещо друго, нещо различно. Бях хвърлен след като ме видяха С ☆ NDY Magazine, списание за травестити, направено от Луис Венега. Излиза само веднъж или два пъти годишно и те правят само 5 000 копия, така че хората да го купуват като елемент на колекционер.

изображение

Джел Хаен преди шоуто с Лазаро Ернандес и Джак Макколлуг

Как така се чувства?

Чувства се страхотно, разбира се.

Чувствате ли, че има повече натиск върху вас, защото сте човек и изненада?

Харесва ми напрежението. Когато съм под натиск, мога да работя добре и да вървя перфектно.

Така че имате идеалната разходка?

Мисля, че го правя, да.

На кого погледнахте вдъхновението на модния подиум? Кой има най-добрата разходка?

Gisele Bündchen Виктория тайно модно шоу Коледна версия, 2005.

Уау, това е най-добрият отговор. И така, каква беше реакцията ви, когато разбрахте, че те искаха в шоуто?

Бяха много бързи. Потвърдих се миналата седмица, след което заминах за Ню Йорк. Това е първият ми път в САЩ, първи път в Ню Йорк.

Каква е първата ви впечатление от Ню Йорк? Очаквахте ли това?

Всъщност е още по-добре. Обичам го; това е сбъдната мечта. Вчера се разхождах из Бруклин, Манхатън, Сентрал Парк, просто гледах и видях какво ще стане.

Ти си толкова красива. Имате ли съвети за красота за дами?

Мисля, че вече знаят, но просто пият много вода, тонове и тонове вода.

Какво носят в шоуто?

Много черни, няколко слоя. Носех токчета.

Разхождате ли често?

Ех, не. Но аз знам как да ходя в тях.

изображение

И кога решихте, че искате да бъдете модел?

Е, аз наистина не реших това. Но колко смешно е, когато бях по-млада, аз винаги гледах на всички момичета от списанията, от видеоклиповете и модната седмица, а когато пораснах, започнах да виждам подобни характеристики в собственото си лице.

Така че сте ходили в седмицата на модата за мъже в Париж, някога ли искате да ходите специално в модната седмица за жени?

Не ми пука толкова дълго, колкото е с хубави хора и добро шоу.

изображение

Може ли Джел - и мъжете, които ходят на женските представления като цяло - да бъдат част от по-голямата тенденция? Изглежда че. По-рано тази седмица дизайнерът Чарлс Харбистън също изигра герой на гей по време на представянето си за Harbison, нововъзникващ лейбъл, който смята Beyoncé за фен. Три от моделите му за шоуто за жени бяха пичове, което беше особено лесно да се забележи в формата за презентация, където аудиторията наистина може да стане близка и лична с колекция. Вярно, дрехите биха могли да работят за жени или мъже, а както самият Харбизон обясни след шоуто: "Това определено не е за андрогин. Моето момиче не се страхува от бронджъри и блейзъри. обемни и изразителни възможности.Мисля, че това е доста красиво.Нови норми на пола. Новите норми наистина.

изображение

С любезното съдействие на Харбистън

Add Comment

65 − = 63