7 Правила за грим, които научихме от тайното модно шоу на Виктория

Има няколко опори на грима на Виктория Тайното модно шоу, на които винаги можете да разчитате: росава кожа, мигли и пълни устни са колоните на всяко лице на пистата на VS. Но това не означава, че не можете да очаквате няколко изненади. Съставихме списък с най-важните съвети за красота направо от човека зад някои от най-сексите красоти изглежда на планетата, водещ художник Том Pecheux. През миналата година видяхте невероятното му майсторство в Palais-Royal в Париж и той се изкачи пред аванса за шоуто в Шанхай.

Най-забележителната красота изглежда? Шанхайското шоу за дим. "Целият вид изглеждаше като пухкаво око, което е леко" палаво ", казва Печеус. Прочетете, за да разберете как точно да закачите опушеното око и още шест тайни за красота от тайното модно шоу на Виктория.

изображение

Гети изображения

1. Грижата за кожата е най-важната стъпка за грим

Преди да нанесете грима, Pecheux предпазва кожата от масло с масло от маслини. "Харесва ми парфюмът, ми харесва текстурата, харесвам начина, по който се влива в кожата", обяснява той, като натиска продукта в безкомпромисна кожа на Синди Бруна. "За мен най-важното е как се смесва с другите продукти, които използвам." След като маслото се абсорбира, Pecheux потушава Estée Lauder Smoothing Gel отгоре. "Чувствам се, че наистина е наистина страхотен продукт и двамата работят добре заедно".

Днес е Ден �� още няколко часа преди # VSfashionShow ��

Публикувано от Синди Бруна (@ cindybruna) публикация

2. Косата трябва да съответства на вашия тен

Докато може да бъдете изкушени да изберете по-светъл нюанс, особено за тъмните под очи, Pecheux обезкуражава двуцветния външен вид. "Точно там е грешката", казва той. - Не падайте твърде леко под очите си. Всъщност трябва да изиграете собствения си тон.

3. Пропускайте пресования прах

След козметика, Pecheux прилага "много малко" Фондация "Макс Фактор". "С тази основа, мисля, че пресованият прах е най-лошият ви враг", казва Пече. "Мразя прекалено много прах и основа, чувствам, че изглежда фалшив, мисля, че е ужасен начин, защото в началото може да изглежда добре, но в края на деня ще изглежда като глупости".

4. Нанесете двоен слой спирала

Pecheux нанесе два слоя маскара на върха на миглите на модела. Това създаде драматичен външен вид, който по някакъв начин не беше неестествен. Миналата година в Париж Pecheux препоръчва пускането на спиралата пред очите. "Просто направете първия слой спирала преди всичко друго", казва той. "Тя ще изсъхне много по-бързо, защото не е двоен слой."

Това се случва! ������❤️���� # vsfs2017

Публикация, споделена от �� (@bellahadid)

5. Направете коктейл за очна линия

Вместо да проследи очите в черно, което може да прочете "прекалено блясък", Pecheux точки между линията на миглите със сива течност. "Аз правя сивото, за да го дам определение, а на върха му правя кафяв молив", казва Печеус, който зацапва пигмента с Q-tip. "Ако тялото е перфектно, мисля, че е хубаво, ако почувствате, че гримът е жив, а не напълно, напълно съвършен." Един и същ.

6. Това е всичко за размазването

"Тауп и кафяви нюанси са били нанесени с кадифена кафява облицовка на долната линия, която е била пометена и смесена в сянката на очите", обяснява Печекс. За да добави малко поп, Pecheux и неговият екип добавиха знак за отпечатване във вътрешния ъгъл на очите за ефекта си.

7. Използвайте петна за устни като грунд

На първо място, Pecheux използваше Velvet Matte Cream за устни за устни в Adorned, розов бежов цвят, като база за устни. Кремовата устна осигури розов праймер върху устните. След това Pecheux цвят съвпада с моделите, избирайки между Velvet Matte Creme за устни в Perfection, прашна роза и Velvet Creme Lip Stain in Love, розово лилаво.

Подготвя се за кръг 2 с тези майки �� # vsfashionshow2017

Пост, споделена от Romee Strijd (@romeestrijd) на