6 експертни съвети за получаване на блестяща кожа в дома

"Киселината не е дума от четири букви", настоява дерматологът от Девин Грос от Ню Йорк. Но това не винаги е така. Преди Грос да създаде свой собствен двуетапен анти-стареене Alpha Beta Daily Face Peel през 2002 г., пускането на киселина извън кабинета на дерматологията все още се считаше за рисковано. Но нежната формулировка на Грос го прави практически невъзможно да злоупотребява със съставките с висока активност, открити в продуктите му. Следващо: безупречна хигиена на лицето и маска, която променя цвета си, когато кожата е достатъчно измита. "Аз съм огромен вярващ, че трябва да правите домашна работа в допълнение към лечение в офиса", казва той.

В САЩ понякога мислим, че почистващото средство е най-малко важната стъпка, защото тя е измита изтичането. Защо измиването на лицето е важно?

Цялата Ви схема против стареене започва с почистване. За да проникнат наистина съставките, трябва да имате чиста, гола кожа. Ако имате масло и мръсотия, има бариера пред съставките за лечение. Второ, хората често търкат малко прекалено силно. Лесно е да отидете на борда и след като кожата стане суха, червена и люспеста, продуктите, които са били толерирани преди, може да не са добре приети.

Всеки използва кокосово масло и средства за вътрешна защита в момента. Наистина ли естествените лечения работят ли?

Да! Аз съм огромен вярващ. Всеки път, когато мога да използвам естествена съставка, която наистина подобрява кожата, тя е в моите продукти. Кокосовото масло е страхотно овлажняващо средство.

Отвъд ретинола и слънцето, какво трябва да използваме всички?

Мисля, че седмичните и ежедневните пили са огромни. Обикновено отварянето на клетките превръща клетките обратно и предотвратява гънки, неравномерност и големи пори. С двустепенна коричка имате възможност да доставяте и съставки против стареене, така че не е само ексфолиация. Пораженията от свободните радикали, които произвежда слънцето, се забавят.

Има ли нещо, което обичате специално за подчинени?

Аз ще направя Alpha Beta Peel и ще го комбинирам с Sublime лазера, който стимулира колагена и поддържа кожата. Когато свържете двете, след 12 часа всяко изпотяване е изчезнало.

Какво знаем за кожата днес, която не знаехме миналата година?

Акнето може да бъде свързано с проблемите с дрождите в случай на периферен дерматит, известен също като акне розацея. Червените, сърбящи подутини може да са свързани с дисбаланс или реакция на дрожди в космените фоликули. Това е различно от конвенционалното акне, което е свързано с химията на петрола.

Има ли други условия, които виждате повече сега от всякога?

Ракът на кожата и преканцерите сред по-младите хора, особено тези под 45 години. Мисля, че това се дължи на лошо приложение на слънцезащитни продукти, особено около линията на косата и носа. Хората не осъзнават, че ако кожата ви стане розова, това е начинът на тялото ви да ви каже, че тя е подложена на стрес от слънцето. Пинк е неприемливо. Харесва ми да кажа "Пинк е новото червено".

изображение

REVITALASH Advanced Conditioner за мигли "удължава миглите без риск от промяна на цвета на очите"

DR. ДЕНИС ГРУНД ЗА ГРИЖА Цветен интелигентен почистващ препарат Маската почиства, без да се отделя, а след това работи извънредно като балансираща маска

DR. ДЕНИС ГРУНД ЗА ГРИЖА Фуроулната киселина + Ретинол блестящ разтвор подобрява външния вид на хиперпигментацията

BADGER Балсам за красота Damascus Rose "хидратира и овлажнява кожата" с дсуров петролс

DR. ДЕНИС ГРУНД ЗА ГРИЖА Alpha Beta Medi-Spa Peel е следващото най-добро нещо при процедура в офиса

пясъчен часовник Arch Braun Sculpting Pencil "дефинира и очертава веждите, които отнема години от лицето."

Тази статия се появява в списание ELLE от януари 2015 г.