Този Outlander

Предупреждение: Съдържа спойлери за сезон 3, епизод 12 от чужденец, - Бакра.

Честно казано, не съм сигурен какво е по-шокиращо в този предпоследния епизод на чужденец сезон 3: Че Гелили се завръща и че се къпе в кръвта на козите? Или, че Господ Джон също се е върнал и все още е влюбен в Джейми? Или, че капитан Леонард е навлязъл на сушата и не се пълни? Всичко това е много малко, честно. Не съм щастлива, че този сезон е почти приключил, но не съм не че моето кръвно налягане най-накрая може да се върне към нормалното след следващата седмица.

Ето всички наши мисли и чувства за "Бакра".

1. Накрая, разбрахме какво се случи с Young Ian. Той е бил заловен от пирати, които искат да го убият, което изглежда стандартно чужденец. Но младият Ян не го има (в края на краищата той е синът на Джени и племенникът на Джейми), така че той ухапва един от хората, които го управляват. Това изглежда, че извращава враждебно наркофагите, така че вместо това той е пуснат в кораба за някого - жена, наречена Бакра, която очевидно "обича младите момчета". О, много скъпа.

2. Скоро, Иън е в луксозна спалня, на фантазия легло покрита с кадифе драперии. Цялото това нещо за Бакра харесва младите момчета е доста ужасно и става още по-очевидно колко чужденец иска да съсипе цялата ни вечер, когато деликатен крак, покрит с кръв, се издига от банята.3. OH. MY. БОГ. Бих разпознал този шутски глас навсякъде. Това е Гейллис. Или трябва да кажа Джилиън? Това вълшебно време, пътуващо, смъртоносно, очевидно кърваво кълбо! как вълнуващ. Как стигна там? Как е оцеляла? Тя яде ли момчетата? Това ли е ЛЕЧЕНИЕТО? Обзалагам се, че има нещо в него.

4. О, така че чаят, който е доминиран. Гейллис, ужасна жена. Честно казано, как един шотландски националист се превърна в а, не знам какво е тя. Славейски търговец? Също така, аз се чудя как това съкровище дойде да принадлежи на нея. Фактът, че това е нейното, също решава мистерия от по-рано през сезона: Тя е "бялата дама", която човекът проблясваше на Джейми. Сега тя принуждава Млад Ян да прави секс и с нея - тя наистина е отишла отвъд точката, при която няма връщане.

Лота Вербеек като Гейллис в Outlander

НЕ Е МЪРТЪВ.
STARZ

5. Всеки път, когато Джейми казва "Не те губя отново" на Клеър, съжалявам, но просто трябва да се смея. Да бе. чужденецтайното подзаглавие трябва да бъде "Ами сега, къде е моята Клеър изчезва?"

6. Тази сцена на робския пазар може да бъде исторически точна, но също така е изключително тревожна. Аз изобщо не съм убеден, че трябва да видя една млада жена, която да има марка, за да разбере колко брутална е търговията.

7. Безпомощността и ужасът на Клер пред лицето на търговията с роби я карат да атакува един от търговците, който манипулира гениталите на роби. Инстинктивната й реакция и тревога водят до размита борба на площада, но тя е отчаяна да направи нещо положението. Решението на Джейми е да купи роб, Temeraire, но както казва Клер, това все още е кошмар. Тя не иска да притежава роб и нищо не може да направи за по-големия проблем на търговията с роби като цяло. Те също са в обвързаност по отношение на самия Temeraire; ако го освободят там в Кингстън, може да бъде възстановен. Клер иска да се отърве от документацията, която й казва собственикът й, но Джейми й напомня, че без доказателство за продажбата, Темзайър също може да бъде възстановен.

Това е изключително грозен исторически момент - и това отразява ситуацията, в която Клеър и Джейми са били преди, обратно в Кулоден. Както казва Клер в книгата Dragonfly в амбър: "Не можеш да спасиш света, но можеш да спасиш човека пред теб, ако работиш достатъчно бързо".

Извънземна сезон 3 Клер и Джейми

'Мислиш тя изглежда като Мег Райън?
STARZ

8 Клер, който се е срещнал в Единбург, Маргарет, е в службата на Гейллис. Сега знаем защо Гейллис иска този последен сапфир. Има пророчество за това кога новият шотландски крал ще се издигне, а Маргарет се нуждае и от трите, за да го боготвори. Тя е политически фанатик, която вече знаехме - в края на краищата тя е убила собствения си съпруг, но все още е трудно да се съчетае младата жена, която предаде листовки на университет с този убийствен, изчисляващ, самоуверен оператор.

9. Начинът, по който младата жена разговаря с И Тиен Чо, е непоносима. Очевидно е, че млада англичанка щеше да е рядка да види китайски мъж, но нейното олюляване и фетишизиране бяха твърде много. Той също трябваше да бъде толкова учтив за нея. Уф.

10. Очевидната любов на Фъргюс и Марсали е, че прави Клеър носталгична. Но за да не бъде преувеличена, Джейми й дава поглед, че просто ме бременна. Благодаря за очния секс, ClaMie!

11. Още един изстрел от миналото: Управителят тук е само един лорд Джон Грей. (Той също изглежда доста невероятно.) Нито Джон, нито Джейми могат да повярват. Срещата с Клер също е прекрасен момент и малко горчиво, тъй като Джон обичаше Джейми толкова много. Може би все още го прави.

12. И Гейллис също е там. Това е някои партия. Както и да е, видяла е Клеър и Джейми. Дали ще вземе ръцете си на това бижу? В края на краищата Джон е този, който го притежава. Какво е WHIRLWIND. Имам нужда от лъжа.

13. Разбира се, Джейми умира да знае дали Уили е там в Ямайка с Джон, но това е събиране, за което ще трябва да чакаме повече. Все пак Джейми плаче.

14. Господ Йоан е облечен в сапфир Джейми. Защо се включват пожарогасителите? О, съжалявам. Това всъщност е просто САДНА ВОДА ОТ МОНИТЕ МЪЖКИ ОЧИ.

Снайп Винаги
GIPHY

15. Следващия път, когато си мислиш колко много мразиш да ходиш на партита, където не познаваш никого, помисли само за бедната Клер. Тя е на парти в друг век, облечен в дрехи преди няколко десетилетия, в град, който никога не е посещавала, търсейки отвлечения племенник. О, плюс има човек, който все още е влюбен в съпруга си, и убийствено убийство. Изглежда добре!

16. Този момент между Маргарет и Йи Тиен Чо е много специален. И двамата са външни; дори семейството и приятелите им не ги виждат непременно за това кои са те. Но те, разбира се, могат да се разберат добре.

17. Какъв смешен, неудобен и все пак сладък момент между Джон и Клер. "Радвам се да се срещна с любовта, която беше на всеки сърце", казва Джон, макар че не може да бъде лесно за Джон отново да види Джейми, особено със съпругата му. И Клер не знаеше за предаността на Джон към Джейми, така че въпросът за това, откъде идва сапфирът, беше особено остра. Но тя разбира какво е да си влюбен в Джейми - дори ако не може да разбере какво е това любов да не бъде повтаряно. Играта разпознава играта.

18. "От всички джин стави, във всички градове, по целия свят." Гейлис със сигурност знае как да направи вход. Най-накрая откриваме как оцеля: защото е бременна, не я изгориха веднага. Дъгал, благослови неговата глупава душа, дойде да вземе бебето и й помогна да избяга. Предшественикът на бебето-Роджър, не забравяйте - беше отделен някъде. Което ми напомня, предполагам, че Роджър и Бриана са свързани? LOL, ами.

19. "Защо мъжете са такива глупаци? Можете да ги водите навсякъде с петел за известно време. Дайте им повод и пак ги занесете до топките. Но това е всичко за тях. Независимо дали влизате или излизате. A c ** t "Дали Geillis е любимият ми герой?

20. "Омъжих се за собственик на плантация. Бедният орел умря преди години ... много нездравословна атмосфера за англичаните в тропиците. Всяко малко нещо ще ги отведе. "Така че Гейллис е убил друг съпруг! крещящ.

21. Но Гейллис няма да каже на Клер за младия Иън. Трябва първо да намери това бижу.

22. Маргарет не иска да каже съдбата на Джон - тя казва, че ще донесе смърт. Това изобщо не звучи много добре ...

23. "Когато двайсет и дванадесетте луна са се събрали, атаката между двамата мъже и проклятието на жената и когато проблемът е съкратен, тогава един шотландец ще носи корона". Гейлис и братът на Маргарет Арчибалд Кембъл пори над прогнозата на Маргарет и решават, че тя се отнася до смъртта на дете, което е на 200 години в деня на раждането си. Това е много, много, много лоша новина за единственото дете от това описание, за което знаем: Бриана.

24. И сега капитан Леонард е тук? МАЙЧИЦЕ. Не мога да се справя с това. И Темзайър успя да разбере, че Млад Иън е на мястото на Гелилис. И сега Темзайър е свободен. И сега Джейми е заловен. И сега мисля, че имам сърдечен удар.

Add Comment

+ 69 = 73