Лили Райнхарт на нейния най-емоционален Riverdale

Предупреждение: Тази публикация съдържа спойлери за Riverdale сезон две, епизод пет, "Когато чужденецът призовава."

Миналия епизод на Riverdale беше абсолютна ролерина. Черният качул принуждава Бети да разкъсва връзките си с Вероника и Джуджхед, нов герой от миналото на Вероника Ник Свети Клер напада Cheryl (само за да бъде осуетено от V и Pussycats), а Jughead става пълноправен змия.

Получихме връзка с Лили Райнхарт, за да разберем какви са последиците от действията на Бети, "злобния и отвратителен" начин, по който някои фенове се отнасят към холивудските си любимци и защо не трябва да се безпокоите твърде много за Бети и Вероника.

Contents

Какво мислиш, когато видя, че Бети ще саботира отношенията си с Джъгхед и Вероника?

Това беше смущаващ епизод за мен, защото беше емоционално. Това определено беше един от моите най-трудни епизоди, като трябваше да изкарам всичките си емоции там. Беше силно - и много плачещо - за онази, а аз се поставих на дълбоки, тъмни места, за да видя всички тези тъмни нюанси на Бети. Особено, когато тя трябва да прекъсне връзките си с Вероника и Джуджхед - това е опустошително да гледате като член на аудиторията, защото знаете, че тя не прави това, за да ги нарани или по предназначение. Тя го прави, защото е принудена да се откаже от волята си.

изображение

Лили Рейнхарт (Бети) в Riverdale
Цветът / Riverdale

С коя сцена се борихте най-много, или в най-голяма степен сте инвестирали емоционално?

Виждате ми клип в спалнята ми към края на епизода, където съм седнал на малкото ми перваз и аз казвам: "Съжалявам, Джог" за себе си, а след това трябва да вдигна телефон, когато Black Hood отново се обажда. Той казва: "Направено ли е?" И тя казва: "Да". И плача.

Продължавам да казвам "тя", но аз се отнасям към себе си като Бети! Това беше нещо като тежка сцена ... Черният Худ пита дали е в състояние да прекъсне връзките с най-важните хора в живота си. Наистина беше тъжно да се замислим дали трябва да направя нещо подобно, където трябва да кажа сбогом на хората, които са най-важни за мен на този свят. Това беше много реално и емоционално за мен и се почувствах като ролер, но мисля, че това прави епизода толкова възнаграждаващ. Аз съм много доволен от начина, по който се оказа.

Направили ли сте нещо, след като сте заснели епизода да се възстанови?

Това бяха толкова дълги дни и такива дълги нощи, така че спах много. Трябваше да се захванем малко, да изградя морал отново със себе си, защото бях стигнала до доста тъмно място, тъй като това бе причината за Бети. Ще се опитам да отблъсна тези чувства, когато се прибера вкъщи в края на деня, опитайте се да не го оставите да остане при мен.

изображение

Коул Спроуз (Джъгхед) и Лили Рейнхарт
Цветът / Riverdale

Тъй като Бети не искаше да се разпадне с Джъгед и все още е влюбена в него, ще има ли последствия за целувката му с Тони?

Джъгхед няма да излезе незабавно и да каже: "О, целунах някой друг". Това ще отнеме време, за да бъде разкрита, и кога прави излизам, мисля, че определено ще нарани Бети, защото знае, че в съзнанието й все още е абсолютно влюбена в него. Публиката знае, че не [се раздели с него], за да го нарани или понеже искаше; тя го направи, защото беше принудена от злия черен качулка. За да дразни [какво идва], определено ще видиш следствията и ефекта, който има върху Бети. Мисля, че мога да дразня, че не остава тайна твърде дълго.

Ние сме в разгара на национален разговор за сексуален тормоз и нападение, а ти си отворил своя собствен опит. Как се чувствате за начина, по който шоуто се занимава с Ник Свети Клер в този епизод?

Сцената с Pussycats и Veronica и Nick беше много моделирана след това Голямото малко лъжи, и нашият скрипт дори се споменава Голямото малко лъжи в сцената. Хората може да мислят, че това се случва само в развлекателната индустрия, но определено не е така. Това е представа за това как [сексуално насилие] може да се случи на гимназистко момиче или гимназия момичета. Мисля, че това е най-важното нещо, което трябва да отнеме - е, че това не се случва само с актьори и актриси, това се случва с високообразователи и всеки от всяка професия.

Мисля, че е добре времето да се разкаже тази история Riverdale], когато въпросът се говори и е преобладаващ. Това е много нещастна ситуация, но е добре, че хората идват напред и че се говори за това.

Джоузи Маккой (Ашли Мъри), Черил Блосъм (Madelaine Petsch), Вероника Лодж (Камила Мендес)

Ашли Мъри (Джоуи Маккой), Мадейлайн Петч (Черил Блосъм), Камила Мендес (Вероника Лодж)
Цветът / Riverdale

Намерих го уморително да гледам, че Вероника и космите го атакуват.

Totally. Това е като събиране на всички тези жени - всички жени точно сега, които идват напред за своите преживявания, това е нещо като символ на това, така че е красиво нещо да се види.

Някои известни личности разговаряха, след като феновете тормозеха младите Странни неща гласове членове. Знам теб и Riverdale те са изправени пред подобни ситуации.

Сърцето ми определено излиза на Странни неща Cast-това се случи на Фин [Wolfhard], нали? Мисля, че е глупаво и отвратително да види някой, който да извика беден фин, който просто е този млад актьор, който го призовава да бъде грубо, защото не спира. Той е актьор, но той никога не ви е поискал да отделите време, за да изчакате него, неговия автограф и снимката с него.

Актьорите отделят много време и енергия за работата, която вършим, но не трябва да има чувство за право на феновете, на което им дължим всяка секунда от живота си. Мисля, че тези фенове си мислеха, че Фин им дължи нещо. Разбирам защо биха си помислили: Защо не спира да ни поздравява? Ние сме неговите фенове; ние сме тези, които подкрепят шоуто. Да, ние като актьори сме толкова благодарни на нашите фенове, но идва момент, в който, ако работим цял ден, ние не дължим на никого 100 процента от себе си и това не бива да се очаква.

Фин е човек; той е хлапе. И да го наричам грубо, че не взема всяка секунда, която е излязъл от деня си, за да направи снимка с някого, е абсурдно. Сърцето ми излиза към него, защото определено разбирам. Знаеш ли, ние сме човешки същества. Предполагам, че просто се нахвърлям върху и върху ... Това е нещо, за което съм страстен.

Очевидно обичате феновете си. Какво правите, когато сте в такава ситуация и не се чувствате "на"?

Ще бъда честен. Чувствате ви вина, когато не сте непременно в най-доброто настроение и вие казвате: "Не, не искам да правя снимка", или не сте толкова щастливи или буйни, колкото си мислеха, че ще бъдете. Трябваше да си напомня, че е наред. Никой не принуждава мен или друга знаменитост да отделя време от деня си, за да кажа здрасти на тези фенове или тези неща. Това е нещо, което правим девет пъти от 10, защото обичаме и оценяваме нашите фенове. Съществува усещане за вина, което понякога може да се почувствате неотговарящо на техните очаквания, но това ми е грешно да мисля по този начин, защото съм човек. Играя Бети, но не съм Бети. Не съм на 24 часа в денонощието.

Върнете я в епизода за нашия последен въпрос, дали някога сте имали голямо изтичане с близък приятел?

Определено съм имал битки с най-добри приятели. Някои от тях доведоха до мен и казаха, че приятелката вече не е приятелка, но винаги се оказа, че е за по-добро. Мисля, че ако се биете с някого и не можете никога да се примирите, това просто показва, че може би не би трябвало да сте приятели на първо място. Мисля, че хората, които са склонни да бъдат приятели, които са най-добри приятели, истински са истински инвестирани един в друг като човешки същества - битката няма да ви отдели завинаги. Определено съм се борила с най-добрия си приятел, но никога не ни е направила сериозни връзки. Не бих се притеснявал твърде много за Бети и Вероника. Мисля, че може да отнеме известно време, за да се улесни обратно, но когато най-добрият ти приятел е най-добрият ти приятел, се биеш и го преодоляваш, защото се обичаш един друг.

Това интервю беше редактирано и съкратено.